Reorganizare a filialelor PDL Albeşti şi Valea Iaşului

# Ştefan Lăzăroiu a fost gazda liderilor partidului, dar şi a sute de noi membri. La finalul săptămânii trecute, liderii PDL Argeş s-au adunat la Curtea de Argeş pentru a organiza şi supraveghea alegerile din partid, în cadrul filialelor din comunele Albeşti şi Valea Iaşului. Astfel, senatorul Mircea Andrei, Cătălin Teodorescu, Gabriel Bratu, deputatul Sorin Pandele, dar şi alte nume mari ale formaţiunii politice au fost invitaţii liderul PDL pe zona Curtea de Argeş, Ştefan Lăzăroiu. Acesta a reuşit să fie o gazdă bună şi un bun organizator, adunând în sala restaurantului Wolf sute de oameni, care au semnat tot atâtea adeziuni de partid. Ştefan Lăzăroiu a spus că reorganizarea filialelor PDL de pe colegiul său va continua şi a promis celor prezenţi că îi va sprijini în toate demersurile necesare dezvoltării zonei în care locuiesc.
Subsecretarul de stat Cătălin Teodorescu a precizat în faţa celor prezenţi: „Vă asigur de suportul filialei judeţene şi vă mulţumesc pentru activitatea desfăşurată împreună la alegerile anterioare, atât parlamentare cât şi prezidenţiale. Domnul Ştefan Lăzăroiu, în calitatea sa de preşedinte PDL pe colegiul Curtea de Argeş, se va ocupa îndeaproape de activitatea dumneavoastră, iar atunci când mă va solicita voi da o mână de ajutor fără îndoială. Familia mea are rădăcinile în comuna Albeşti, iar acesta este un argument în plus pentru care voi fi lângă dumneavoastră atunci când este nevoie”.

Preşedinţii nu sunt şi candidaţi la primărie

Alegerile s-au desfăşurat fără probleme, rămânând în funcţie aceiaşi preşedinţi care au fost şi în mandatul de până acum. Astfel, la Albeşti, organizaţia locală PDL este condusă în continuare de Stelian Ilie, care a obţinut circa 90% din voturi, iar contracandidatul său doar 10 procente. Filiala de la Valea Iaşului este condusă şi de acum înainte de Cristian Enescu. De precizat că aceştia nu vor fi neapărat şi candidaţii partidului la primărie, pentru comuna Albeşti fiind numit Adrian Dobrin, actualul director de la Statistică. În sală, alături de democrat-liberali s-au aflat şi primarul de la Valea Iaşului, dar şi cel de la Corbeni.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea