Ştefan Ciocănel şi Iulian Corbu au schiat, timp de 10 zile, în Elveţia

# Ştefan Ciocănel: Orice staţiune din Elveţia sau Austria are pârtii mai mari decât totalul celor din România. Cei doi vicepreşedinţi ai PDL Argeş au petrecut împreună trecerea dintre ani pe pârtiile de schi din Elveţia şi Austria. Da, din ambele ţări, pentru că cei doi piteşteni au experimentat trecerea dintr-un stat în altul…pe schiuri. Nimic nou pentru cei  care au vizitat staţiunile aflate la graniţa dintre cele două ţări vecine.
Ştefan Ciocănel: „A fost o ocazie bună de a petrece mai mult timp cu soţia şi copiii, pentru că, în general, am un program destul de încărcat. Cea mai mare bucurie din această vacanţă a fost să îmi văd atât fata cât şi băiatul schiind foarte bine. Au reuşit să se perfecţioneze în cele zece zile de concediu, se descurcă absolut satisfăcător.“
Politicienii au ales (de fapt s-a ocupat Iulian Corbu, posesorul unei agenţii de turism) staţiunea Scuol pentru cartierul general. De fapt o comună situată în Alpii Elveţieni (cei doi chiar au stat într-un sat al acesteia, numit Vulpera) transformată în staţiune turistică. Lungimea pârtiilor: aproximativ 80 de kilometri.
Ştefan Ciocănel: „Pârtiile din Scuol însumează cam 80 de kilometri, mai mult decât lungimea totală a pârtiilor din România. De fapt orice staţiune din Elveţia sau Austria are pârtii mai mari decât totalul celor româneşti. Am schiat şi în Samnaun, în Davos şi alte câteva staţiuni. Am locuit în apartamente închiriate şi am cumpărat mâncare de la supermarket-urile din Austria, unde mâncarea şi băutura sunt mai ieftine decât la noi.“
Ştefan şi-a exprimat dezacordul faţă de vacanţa de iarnă prea scurtă a copiilor, timp aproape  insuficient pentru un astfel de concediu, drum, lecţii etc. Şi-a exprimat însă şi relaxarea pentru că a ajuns cu bine în ţară, după un traseu destul de lung şi obositor la volan şi, mai ales, pentru că acolo temperaturile au fost tot timpul sub -15 grade.    A.S.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea