Tinerii de la PDL şi-au ales liderii

Un weekend extrem de interesant şi util pentru organizaţia de tineret a PDL Curtea de Argeş. Încă de vineri seara, sute de tineri au petrecut într-o discotecă din oraş, la iniţiativa liderului lor, Bogdan Urluescu. Printre invitaţii de onoare s-au aflat preşedintele CODA PDL Argeş, senatorul Mircea Andrei, Cătălin Teodorescu, Gabriel Bratu, dar şi preşedintele pe colegiul de nord, Ştefan Lăzăroiu. Deşi tinerii au fost „supravegheaţi” de către liderii partidului, distracţia a fost una pe cinste, fără politică. Nu s-au ţinut discursuri, nu a fost nimeni criticat şi nu s-au făcut promisiuni. Toată lumea s-a simţit bine, iar membrii organizaţiei de tineret au demonstrat că ştiu că se distreze.

Cea mai bună organizaţie din judeţ

Ei au arătat aceeaşi solidaritate şi sâmbătă dimineaţa, când – deşi după o noapte de chef – s-au adunat pentru a-şi vota liderii. La restaurantul Wolf, din Curtea de Argeş, peste 300 de tineri, plini de speranţă şi de un entuziasm transmisibil, şi-au făcut datoria şi l-au ales în fruntea lor pe Bogdan Urluescu. Alegerile s-au desfăşurat fără probleme, într-o atmosferă caldă, cu o cafea şi o friptură, pentru ca toată lumea să fie relaxată. Gazda evenimentului a fost, ca de obicei, Ştefan Lăzăroiu, cel care le-a transmis un mesaj celor prezenţi: „Este păcat ca tinerii să meargă la ski, la piscine sau la centre pentru tineret în alte localităţi. Avem un oraş frumos, cu un potenţial turistic fantastic. Trebuie să realizăm aici tot ce este necesar tinerilor, pentru a nu fi nevoiţi să plece. Zona noastră trebuie să se dezvolte, iar pentru acest scop voi aveţi un mare cuvânt de spus”. De asemenea, senatorul Mircea Andrei a subliniat faptul că în Curtea de Argeş este cea mai bună organizaţie de tineret din judeţ. „Voi, tinerii, sunteţi cei mai puternici într-un oraş. La Curtea de Argeş, 3700 de oameni au ales primarul, din care nici 700 nu au fost tineri. Tinerii sunt cei mai mulţi şi tocmai ei nu ies la vot. Cred că acest lucru se va schimba la Curtea de Argeş, pentru că aici aveţi cea mai bună organizaţie din judeţ. Îl felicit pe Ştefan Lăzăroiu pentru activitatea de pe colegiul său”, a declarat Mircea Andrei.

Un preşedinte, un model

Bogdan Urluescu a fost ales preşedintele organizaţiei de tineret, alături de o echipă nouă, pe care sute de tineri prezenţi au votat-o. Bogdan Urluescu reprezintă un model pentru ei, fiind – la doar 22 de ani – director al fabricii de cherestea de la Domneşti, din cadrul Direcţiei Silvice Argeş. A absolvit Facultatea de Management – Marketing, la ASE Bucureşti, şi este student în ultimul an la Silvicultură, în Braşov. Este implicat politic încă din 2008, iar până acum a activat în cadrul Biroului Naţional de Studenţi, unde a fost secretar executiv. Aşadar, la o asemenea vârstă, Bogdan Urluescu a ales să se implice activ în toate domeniile care l-au atras. S-a întors la Curtea de Argeş după ce a absolvit studiile, cu o experienţă bogată şi pregătit să conducă organizaţia de tineret. „Vom încerca să fim în continuare cea mai bună organizaţie din judeţ şi să fim uniţi şi activi. Avem multe planuri, vrem să dezvoltăm oraşul în domenii importante pentru tineri, iar primul pas în acest sens va fi înfiinţarea unui ONG prin care să derulăm mai multe activităţi. Mulţumesc domnului senator Mircea Andrei şi domnului preşedinte Ştefan Lăzăroiu pentru încredere şi pentru sprijin”, a declarat Bogdan Urluescu.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea