Ştefan Lăzăroiu este noul preşedinte al PDL Curtea de Argeş

Sâmbătă, în sala Casei de Cultură de la Curtea de Argeş, democrat-liberalii din organizaţia locală şi-au ales liderul. După cinci ani în care partidul din Argeş nu a mai avut alegeri, acum PDL Curtea de Argeş are şi oficial un preşedinte, în persoana lui Ştefan Lăzăroiu, cel care conduce partidul şi pe colegiul de nord al judeţului. Votat cu un procent de 97%, Ştefan Lăzăroiu are lângă el următoarea echipă:
Vicepreşedinţi: Dumitru Duinea, Doru Georgescu, Dan Grecu, Constantin Metehoiu, Gheorghe Nicuţ, Victor Suhan şi Costel Stan.
Secretari: Alexandru Bogdan Dabija, Marian Ducă, Elena Ivan, Nicolae Niţă, Sever Pahonţu şi Marius Stanca.
Trezorier: Alina Marinescu.

„Trebuie să ne unim şi să punem umărul la reconstrucţia oraşului”

În discursul său, Ştefan Lăzăroiu a subliniat că ţintele organizaţiei sale sunt primăria, deputăţia şi cât mai mulţi membri în Consiliul Local. De asemenea, a precizat că oraşul Curtea de Argeş putea fi departe dacă ar fi avut o bună administrare. „Primarul PSD în funcţie nu a fost în stare să aloce fonduri pentru un adăpost sau măcar pentru sterilizarea câinilor vagabonzi, care s-au înmulţit enorm în ultimii ani şi convieţuiesc alături de argeşeni, în cartiere. A scumpit colectarea gunoiului la maxim, doar pentru că este firma interpuşilor săi. A scumpit apa argeşenilor, pentru că singurul furnizor este al Consiliului Local, unde PSD are cei mai mulţi reprezentanţi. Acum vrea să ne pună să plătim pentru faptul că parcăm maşinile în faţa blocurilor. Nimic important nu pare a fi o prioritate. Am ajuns să trăim într-un municipiu fără industrie, fără turism şi fără perspective. Şi asta într-un oraş cu posibilităţi enorme. Toate acestea trebuie schimbate cât mai curând. În mâinile dumneavoastră şi ale noastre stă puterea de a schimba situaţia şi de a opri distrugerea oraşului. Trebuie să ne unim şi să punem umărul la reconstrucţia lui”, a spus Ştefan Lăzăroiu.

Oameni cu multă experienţă, alături de oameni tineri care pot munci mai mult

Prezent la evenimentul politic de la Curtea de Argeş a fost şi liderul organizaţiei judeţene a PDL, senatorul Mircea Andrei, care a precizat că oraşul Basarabilor ar trebui să fie capitala turismului românesc. „Conducerea primăriei avea toate motivele din lume ca oraşul să fie o bijuterie, dar din cauza proastei administrări suntem aici unde suntem. Echipa PDL de la Curtea de argeş este una foarte echilibrată, pentru că ea cuprinde oameni cu multă experienţă, dar şi oameni tineri care pot să muncească mai mult”, a adăugat senatorul Andrei.
De asemenea, Cătălin Teodorescu a declarat că noul preşedinte al PDL Curtea de Argeş este soluţia potrivită pentru partid: „Este un om tânăr, plin de iniţiativă şi gânduri bune. Ştefan Lăzăroiu este o revelaţie pentru noi. Şi-a lăsat pe locul doi afacerile, familia şi întreaga sa activitate pentru a fi lângă noi şi pentru a ne atinge scopurile”.

Gheorghe Nicuţ – alături de noua conducere

Noua echipă de conducere are şi surprize pentru cetăţenii din Curtea de Argeş. Una dintre ele este notarul Dumitru Duinea, care nu a mai făcut politică până acum, dar a lucrat peste 30 de ani cu oamenii. Acesta a menţionat că este bucuros să-şi aducă contribuţia la munca din cadrul PDL. O altă surpriză este prezenţa în rândul vicepreşedinţilor a fostului primar Gheorghe Nicuţ, a cărui experienţă administrativă este extrem de necesară oricărui politician din Curtea de Argeş. De asemenea, la capitolul forţe tinere este de menţionat Victor Suhan, directorul Hodroserv, care a subliniat clar ţintele partidului: „Îi mulţumim domnului Gheorghe Alecsei pentru felul în care a contruit organizaţia până acum şi sunt convins că domnul Lăzăroiu o să ne aducă ceea ce ne dorim: primăria, deputăţia şi consilieri locali în număr mare. Sper să fim uniţi şi, cu ajutorul liderilor de la Piteşti, să reuşim”.
Organizaţia Curtea de Argeş are în prezent aproape o mie de membri, iar la alegerile de sâmbătă au participat peste 500. Ştefan Lăzăroiu îşi propune, printre altele, să coopteze în rândul PDL cât mai mulţi argeşeni dornici de o schimbare administrativă. De menţionat este şi faptul că, prezenţi în sală, pentru susţinerea noului preşedinte ales, au fost şi primari de la alte partide, precum cei de la Merişani, Muşăteşti, Valea Iaşului.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea