Ştefan Ciocănel a fost ales, sâmbătă, preşedinte al filialei Piteşti a PDL

# Ştefan Ciocănel: Ţinta noastră este de 51% la alegerile locale # Mircea Andrei: Nu am dat înapoi niciodată şi nici aici, în Argeş, nu voi da înapoi nici un pas. Sâmbătă dimineaţa au avut loc alegerile din cadul filialei Piteşti a PDL. Sala de spectacole a Teatrului Alexandru Davila s-a dovedit efectiv neîncăpătoare demonstrând din nou – dacă mai era cazul – că în Piteşti mişcarea democrat liberală a luat amploare. De altfel, municipiul Piteşti adună cam o treime din numărul total al votanţilor judeţului, de aici venind şi importanţa dată evenimentului.
În prezidiu s-au aflat preşedintele Mircea Andrei, senatorul Mircea Cinteză, deputaţii Sorin Pandele şi Sorin Buta precum şi vicepreşedinţii CODA Cătălin Teodorescu, Ştefan Ciocănel şi Iulian Corbu.
Ştefan Ciocănel: PDL Argeş este în plin proces de consolidare, dar nimeni din această organizaţie nu va primi mai mult decât a oferit! Ţinta noastră este de 51% la alegerile locale. Nu putem concepe mai puţin de atât. Suntem deja o echipă sudată şi sunt convins că vom reuşi!
Cătălin Teodorescu: Discursurile de astăzi mi-au plăcut, însă parcă se simte o anumită teamă în declaraţii. Trebuie să eliminăm această teamă! Trebuie să trecem cu adevărat la luptă, ne trebuie mai mult curaj, mai multă expunere. Vă asigur că ei (PSD-iştii, n.r.) se tem de noi ai mult decât ne temem noi de ei, vă asigur că discută zilnic pe această temă. Suntem deja un partid mare şi trebuie să evidenţiem această realitate.
Senatorul Mircea Andrei: În primul rând ţin să mulţumesc domnului Dorin Voicu pentru munca şi eforturile depuse în calitatea de preşedinte al acestei organizaţii. Sunt convins că Ştefan Ciocănel şi echipa sa, o echipă tânără, vor face lucruri notabile pentru partid. Ţinta de câştigare a Primăriei Piteşti nu este una uşoară, dar nici imposibilă. Trebuie să muncim mai mult, să ne îndreptăm nu către funcţii, ci către problemele cetăţenilor. Numai aşa vom putea să câştigăm un capital electoral solid. M-am uitat pe rezultatele alegerilor locale din 2004 şi 2008 şi am constatat că Pendiuc a câştigat alegerile cu doar 25.000 de voturi, dintr-un total de 154.000 de votanţi, la nivel de Piteşti. Aceasta înseamnă că nu ei au fost foarte puternici, ci noi nu am reuşit să ne mobilizăm mai bine! Tudor Pendiuc este un primar abil şi cu multă experienţă. Noi putem compensa prin muncă, prin dăruire. Personal muncesc zece ore pe zi în cadrul organizaţiei. Nu am dat înapoi niciodată şi nici aici nu voi da înapoi nici un pas. Succes pentru Ştefan Ciocănel  şi pentru echipa pe care o va conduce.

Mircea, fă-te  că lucrezi!

Cu o declaraţie cu totul originală s-a remarcat şi unul dintre candidaţii pentru funcţia de vicepreşedinte, Tudor Mihail. Acesta a interpretat în stil propriu expresia devenită celebră: „Mircea, fă-te ca lucrezi!” (Îndemnul adresat de actorul Ion Caramitru, către poetul Mircea Dinescu, în ziua de 22 decembrie 1989, a devenit o marcă a inautenticităţii şi falsificării. Aflaţi în studioul TVR, cei doi nu au ştiut că reveniseră în transmisiune directă şi, preţ de câteva clipe, milioane de oameni au putut vedea punerea în scenă a acţiunii revoluţionarilor. Expresia "Mircea, fă-te că lucrezi!" a alimentat teoriile care legau originea revoluţiei de un complot, deşi Dinescu şi Caramitru au explicat deseori că evenimentele nu a fost altceva decât o mişcare de stradă entuziastă). Tudor Mihail a ţinut să remarce faptul că senatorul Mircea Andrei chiar lucrează, şi lucrează mult. Şi bine, după aplauzele din sală…
Un alt candidat la funcţia de vicepreşedinte, directorul general DAAV Adrian Moisescu, s-a remarcat prin sinceritate (şi loialitate, lucru destul de rar întâlnit azi). Acesta a declarat: Sunt destul de nou în politică, voi candida pentru a duce la îndeplinire sarcinile pe care şi le-a asumat Ştefan Ciocănel, care m-a adus în partid şi faţă de care sunt dator cu sprijinul meu.
(Pe holurile Teatrului Davila s-a născut imediat şi un banc, şi anume că Ciocănel îl susţine pe Moisescu pentru a avea o medie rezonabilă de ore de muncă. Şi asta pentru că Moisescu se duce la serviciu la 5 dimineaţa, iar Ciocănel pe la 9…)

Rezultatele la vot sunt următoarele:


Preşedinte:             Ştefan Ciocănel
Prim-vicepreşedinte:        Dragomir Daniel
Vicepreşedinţi:        Malacu George
Cernea Iulian
Anghel Emil
Moisescu Adrian
Vişinescu Ionel
Bălan Daniel
Ziguli Georgel
Duţulescu Gheorghe
Secretar General:        Andrei Nicolescu
Secretari Generali Adjuncţi:    Grigorescu Marian
Zamfirache Dumitru
Secretari Executivi:        Dumitraşcu Camelia
Chiţu Ion
Cuţa Nicolae Liviu
Nicolae Constantin
Dumitraşcu Maria
Cătălina
Durca Dorel
Filip Eleodor
Mincu Alexandru

O echipă tânără, necompromisă. Asta şi-a dorit – şi a şi reuşit să adune – proaspătul ales preşedinte Ştefan Ciocănel. Ei, cu mici excepţii. Cum ar fi Ziguli, un sportiv care s-a retras din PNG declarând că nu mai are timp de politică. Iată însă că acum are, şi se pare treaba că infuzia de timp este una mare, din moment ce poate să fie şi şef de club, şi vicepreşedinte. Repede mai fug şi sportivii ăştia…Grijă mare, colegi… Felicitări, Ştefan!    (S.V.)

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea