Săracii consilieri… bogaţi!

Hoinărind prin declaraţiile de avere ale aleşilor noştri locali, am descoperit doi mari îndatoraţi pe care ţinem să vi-i prezentăm, nu de alta dar e bine să ştiţi atât cu cine faceţi afaceri dar şi cu cine faceţi politică – deşi undeva chestiile se confundă.
Tuţă Iulieana. Consilier judeţean PDL, are postată o declaraţie de te ia cu durerile de cap. în primul rând datorită faptului că este bătută la maşină, lucru greu de găsit în zilele noastre. Poate doamna Tuţă a postat declaraţia dintr-o vacanţă făcută într-o ţară din lumea a treia, şi aici maşina de scris era ceva de genul Pentium IV… Ei, suntem şi noi un pic răutăcioşi, mai ales aruncând un ochi peste… veniturile doamnei consilier. Impresionante. Impresionante însă (poate şi mai impresionante) şi împrumuturile. Iulieana Tuţă a trecut în declaraţia de avere plasamente sau sume pe care le-a acordat cu titlu de  împrumut la firme ale familiei, respectiv Iulia Fashion şi Bobimed Prodsanfarms (aproape 900.000 de lei).  Datoriile la bănci ale Iulieanei Tuţă se ridică la 95.000 de lei (scadente în 2016), respectiv 17.878 de euro (scadente în 2019).  Veniturile totale realizate anul trecut de Iulieana Tuţă se ridică la suma de 21.000 de lei de la firma Iulia Fashion si 22.517 lei de la reprezentanţa RAR în Argeş. Soţul său a cîştigat aproape 40.000 de lei ca director al firmelor familiei.
Bogdan Ivan. Consilier judeţean PDL, director, consilier de ministru. Ce să mai discutăm, un om de carieră, despre care s-a vehiculat la un moment dat chiar că ar putea deveni prefect al judeţului. Impresionant. La fel de impresionant (am vrut să spunem „ciudat”, însă ne-a fost ruşine, aşa că nu vom pomeni nimic…) ca şi rândul trecut în declaraţia de avere, în care, probabil ca să justifice nişte bani, Bogdan Ivan se declară dator 50.000 euro la… tatăl său. Noi nu prea credem, însă chiar nu e treaba noastră…

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea