Narcis Godeanu, ales preşedinte al PDL Topoloveni

Vineri, 18 februarie a avut loc conferinţa de alegeri a organizaţiei PDL Topoloveni. Cu această ocazie reprezentanţii filialei locale au ales în mod statutar  biroul de conducere al PDL Topoloveni, structura de conducere a organizaţiei de pensionari şi a organizaţiei de femei. La eveniment a participat, alături de reprezentaţii zonali, o parte din conducerea judeţeană, printre care preşedintele PDL Argeş, senatorul Mircea Andrei, subsecretarul de stat Cătălin Teodorescu, directorul OPC, Gabriel Vasilescu, preşedintele PDL Piteşti Ştefan Ciocănel, secretarul general al PDL Florin Frătică, Iulieana Tuţă, director al Registrului Auto Român Argeş.
Delegaţii participanţi la Conferinţa de alegeri a PDL Topoloveni l-au ales în calitate de preşedinte al organizaţiei pe juristul Narcis Godeanu. Echipa condusă de domnia sa a mai fost completată de profesorul Gheorghe Diaconu, ales la conducerea organizaţiei de pensionari şi de Cerasela Florea, în fruntea organizaţiei de femei a PDL Topoloveni. Narcis Godeanu le-a mulţumit celor prezenţi pentru încrederea pe care i-au acordat-o şi a vorbit despre importanţa proiectelor de care are nevoie zona. “În primul rând se cuvine să mulţumim echipei care a coordonat activitatea PDL Topoloveni până în prezent şi vă mulţumesc dumneavoastră pentru încrederea pe care mi-aţi acordat-o. Numai împreună, cu o echipă unită ne putem duce la îndeplinire proiectele politice pe care le-am propus pentru această zonă. Oamenii au nevoie să își recapete încrederea în aleşii locali, iar noi avem datoria să le propunem proiecte concrete. Trebuie să ne axăm pe sprijinirea capitalului uman, pe dezvoltarea turismului şi nu în ultimul rând trebuie să ţinem cont  de specificitatea locală ce dă direcţia economică necesară pentru înflorirea zonei şi a judeţului. Sunt convins că împreună şi prin proiectele pe care le propunem oamenilor vom câştiga atât primăria cât şi colegiul Topoloveni”, a declarat preşedintele PDL Topoloveni, Narcis Godeanu.
La rândul său, preşedintele organizaţiei judeţene, senatorul Mircea Andrei le-a spus celor prezenţi că PDL Argeş s-a întărit şi a început să capete curaj. “PDL Argeş a început să capete curaj, în urma unor evenimente care au avut loc de curând. Indiferent ce se întâmplă într-o localitate sau alta trebuie să ştiţi că suntem partidul cel mai puternic. Nu trebuie să vă fie teamă pentru că zmeii au dispărut atunci când a apărut praful de puşcă. Eu ştiu bine cine e Boţârcă şi cum au devenit el şi alţii zmei. Noi ne vedem de treabă în continuare şi dovadă e faptul că mai bine de jumătate din organizaţii le-am reorganizat. O să aveţi tot sprijinul din partea organizaţiei judeţene şi vom pregăti împreună o listă de priorităţi”, a subliniat senatorul Mircea Andrei.
Narcis Godeanu s-a născut în Ştefăneşti, Argeş şi are studii în drept şi ştiinţe militare. În prezent este lector universitar. Tânărul preşedinte al PDL Topoloveni este membru fondator al Institutului de Ştiinţe Administrative – “Paul Negulescu” Sibiu, are un Titlu de Excelenţă în domeniul prevenirii şi combaterii terorismului, în educaţie şi instruire. De asemenea este  membru în Colegiul consultativ al revistei de specialitate în domeniul terorismului „Terorismul azi” şi autor a unor numeroase articole în reviste de specialitate. Este membru PDL şi a primit susţinerea partidului pentru a candida pe Colegiul Topoloveni pentru Camera Deputaţilor.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea