Cine va amenaja viitoarea Casă a Căsătoriilor şi la ce preţ?

Pe 27 ianuarie, Primăria Piteşti organizează selecţii de oferte pentru atribuirea contractului „Amenajare Imobil Casa Căsătoriilor”
Noul imobil în care va funcţiona Casa Căsătoriilor este situat în b-dul. I.C. Brătianu, nr. 39, şi are nevoie de serioase lucrări de renovare. Primăria Piteşti caută o firmă care să se ocupe de aceste intervenţii, data limită pentru depunerea ofertelor fiind  27 ianuarie 2015, ora 10.00.

Criteriul de atribuire a contractului: preţul cel mai scăzut

Finanţarea renovării urmează să se facă de la bugetul local.  Valoarea estimată a lucrărilor  este de 373.410 lei  fără TVA, din care oferta de bază - 340.940 lei fără TVA şi cheltuieli diverse şi neprevăzute - 32.470 lei fără TVA Valabilitatea ofertei cerută prin documentaţia de atribuire  este de 60 de zile, iar criteriul de atribuire a contractului va fi preţul cel mai scăzut.

În mai, noua  Casă a Căsătoriilor ar putea fi funcţională

Executantul va avea la dispoziţie două pentru realizarea lucrărilor, din momentul atribuirii contractului. Documentaţia de atribuire poate fi obţinută în format electronic de la Primăria Municipiului Piteşti, iar ofertele se depun la registratura instituţiei  din  str. Victoriei, nr. 24. Deschiderea ofertelor se va face la sediul Primăriei Municipiului Piteşti,  în data de 27 o ianuarie 2015, ora 11.00.
Cristina Stancu

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea