“Traian Băsescu şi PD recunosc eşecul guvernării Boc!”

# Afirmă preşedintele PNL Argeş, Ion Popa. Preşedintele PNL Argeş, Ion Popa a comentat posibilitatea schimbării premierului Emil Boc arătând că decizia de înlocuire a primului ministru reprezintă  recunoaşterea publică a eşecului guvernării PD conduse de Emil Boc. Liderul liberal a arătat că desemnarea unui premier aşa-zis independent, susţinut de democraţi, demonstrează că PD nu are oameni capabili să asigure  şi să îşi asume guvernarea:
„Ceea ce se întamplă acum este rezultatul jocurilor de putere dirijate de Traian Băsescu în PD. Pentru România şi români singura soluţie este demisia întregului guvern care a s-a dovedit incompetent, incapabil de a lua măsuri economice corecte şi coerente. Tot ce a făcut acest guvern a fost să agraveze în mod constant situaţia economică a României şi nivelul de trai al românilor şi să ne împovareze la infinit cu împrumuturi externe utilizate doar pentru îndestularea clientelei politice!”
Liberalul a mai arătat ca PNL nu va susţine un premier „independent” propus de PD pentru că înlocuirea lui Boc cu altcineva care este condus tot de democrat-liberali şi de Traian Basescu nu este o soluţie pentru România:
„Demiterea Guvernului Boc ar trebui să fie urmată de o schimbare reală, de asumarea unui proiect de reconstrucţie a statului cu soluţii pentru toate domeniile. Programul liberal de centru-dreapta înseamnă capitalism, înseamnă relaxare fiscală, înseamnă mediu privat puternic care să genereze locuri de muncă, performanţă mangerială, înseamnă eliminarea clientelismului politic, direcţii de acțiune pe care guvernarea Băsescu-Udrea-Boc le-a ignorat în totalitate.”

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea