Organizaţia condusă de Ştefan Lăzăroiu, din ce în ce mai puternică

# Ştefan Lăzăroiu: “Ne-am propus ca în 2012 să câştigăm primăria, cât mai mulţi consileri locali şi colegiul şi sunt convins că vom câştiga”. # 115 asistenţi sociali au fost salvaţi de la concedieea colectivă datorită consilierilor. La sfârşitul săptămânii trecute, organizaţia PDL Curtea-de-Argeş a ţinut o conferinţă de presă la care au luat parte preşedintele Ştefan Lăzăroiu şi vicepreşedinţii Constantin Metehoiu, Gheorghe Nicuţ, Victor Suhan şi Costel Stan. În primul rând preşedintele a ţinut să precizeze că e foarte mulţumit de organizaţia partidului de la acest moment, întrucât au reuşit să facă o structură putenică şi foarte numeroasă, având peste 800 de membri. Ştefan Lăzăroiu: Au venit şi oameni noi în partid, cum ar fi domnul notar Duinea Dumitru, notar cunoscut nu numai în oraş, ci şi în comunele limitrofe şi vor mai apărea multe nume noi. În maxim două luni vor fi organizate şi alegerile şi la pensionari.
În discursul său, Ştefan Lăzăroiu a spus că obiectivele pentru 2012 sunt câştigarea pimăriei Curtea-de-Argeş, majoritate în consiliul local şi colegiul. Este convins că, dacă Nini Diaconu va candida din partea PSD, chiar dacă s-a semnat alianţa, toate partidele vor vota împotriva dânsului. Anul trecut a scumpit apa, iar anul acesta brusc are 13 miliarde pentru un parc. Cu 13 miliarde ar fi putut face cofinanţarea la multe proiecte europene. Singurul proiect european este cel de 14 milioane de euro, care dacă nu era urmărit îndeaproape de senatorul Mircea Andrei şi de Ştefan Lăzăroiu, nu era nici acum rezolvat.  Mai mult, acum lucrurile sunt oprite din august. Licitaţia a fost câştigată de o firmă de consultanţă care a sponsorizat campania primarului şi a lui Mircea Drăghici.Caietul de sarcini nu a fost întocmit cum trebuie şi de aceea lucrurile sunt blocate. 
O altă problemă ridicată a fost cea a câinilor vagabonzi, care a fost preluată de primar de la Ştefan Lăzăroiu, care spune că dacă ar exista puţină bunăvoinţă din partea primarului, s-ar rezolva mai multe lucruri, dar dânsul nu vrea să colaboreze.
Groapa de gunoi a oraşului este o altă mare problemă, dar primarul nu face nimic pentru că SC TRANSARG CAG 98 SA Curtea-de-Argeş, firma care cară gunoiul, este firma de casă a primăriei .
În continuare a luat cuvântul vicepreşedintele Costel Stan, care este şi consilier local.

„În 10 ani de când sunt consilier local nu am văzut o harababură mai mare ca la această şedinţă extraordinară”

Domnul Stan spune că această şedinţă a început cu stângul şi nu numai prin faptul că a fost extraordinară, deci a fost anunţată cu 3 zile înainte şi nu au avut timp să se uite pe proiectul de buget. 115 asistenţi sociali au fost salvaţi de la concedieea colectivă datorită consilierilor. Primarul trecuse un punct pe ordinea de zi în care solicita concedierea colectivă a celor 115 asistenţilor sociali.  Bugetul în sine a fost construit într-un stil puţin transparent, ca să nu poţi face comparaţii, să nu vezi cum a evoluat de la an la an şi noi ne-am exprimat dezacordul total şi mai ales acel paragraf, bunuri şi servicii care cuprinde 30% din bugetul local într-un an de criză şi care dă frâu liber celor care beneficiază să cumpere orice alte lucruri care poate nu sunt necesare.
O altă problemă pusă de domnul primar a fost cumpărarea unei maşini de tocat crengi, care a fost respinsă şi aceasta. Nimeni nu spune că aceasta nu ar fi bună, dar nu într-un an de criză şi consilierii PDL susţin că ar trebui cumpărată toată linia, pentru că maşina singură ar fi o cheltuială inutilă şi cu cei 2 miliarde care s-ar da pe maşină se pot face multe altele. 
În continuare domnul Metehoiu a spus că vor lupta ca groapa de gunoi să fie salubrizată, întrucât aceasta începe să se degradeze.
La final, domnul Nicuţ a spus că în locul domnului primar, dânsul ar fi făcut o dezbatere publică pe buget, tocmai pentru a nu lăsa loc de diverse interpretări.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea