Obiectiv argeşean, deja un cotidian... obiectiv

# Ediţia pilot a fost prezentată vineri trecută, la festivitatea de lansare a volumului „Oameni care au schimbat destinele Argeşului”. După patru ani şi jumătate de apariţie săptămânală, Obiectiv argeşean s-a hotărât să fandeze către statutul de cotidian. Un pas înainte destul de riscant în contextul economic actual, echipa sudată însă în timp a ziarului va putea face diferenţa. Probabil că acest cotidian va ocupa nişa de piaţă lăsată liberă de „Observator”, adică un cotidian fără prea mare înclinare către tabloid, cu informaţii cât mai multe din domeniile economic şi administrativ, cu mai puţini morţi şi răniţi pe prima pagină.
Luminiţa Nicolae, directorul publicaţiei: Atunci când am lansat pe piaţă primul număr al săptămânalului Obiectiv argeşean, am făcut-o cu emoţie, cu speranţă dar şi cu încrederea că vom convinge cititorii de profesionalismul nostru şi de respectarea menirii ziaristului, aceea de a spune lucrurilor pe nume. Cu fiecare apariţie, cu fiecare etapă, am reuşit să dovedim că ţelurile noastre pot fi atinse şi nu a trecut mult timp până la momentul în care am primit încrederea cititorilor. Trecerea pe care o facem acum – către cotidian – este o provocare pe care o trăim cu aceeaşi emoţie ca şi atunci. Vom căuta să realizăm un ziar cât mai profesionist, cât mai util şi care să intre în viaţa cotidiană a cititorilor cât mai repede.

Ediţia pilot a noului cotidian, lansată vinerea trecută, o surpriză plăcută

Vestea apariţiei noului cotidian nu a mai constituit, vineri seara, o surpriză pentru niciunul din cei prezenţi. O surpriză –plăcută  dealtfel– a constituit-o  însă prezentarea ediţiei pilot a noului săptămânal, ediţie plină de informaţii proaspete din toate domeniile. Şi este numai începutul, echipa redacţională fiind în plin proces de „încălzire”.
Gheorghe Davidescu, prefect de Argeş:  „Cei patru ani de săptămânal au demonstrat că alegerea numelui ziarului a fost una fericită, pentru că cine a ales titlul de Obiectiv a ştiut să menţină semnificaţia acestui cuvânt în conţinutul ziarului. A fost un săptămânal care, sigur, va ieşi de pe piaţă, dar prin transformarea în cotidian va fi mai prezent în viaţa argeşenilor. Cu siguranţă cititorii care au savurat până acum Obiectivul vor fi mai bucuroşi să aibă contact zilnic cu ziarul. Sunt convins că prin calitate şi obiectivitate, cu echipa pe care o are, noul cotidian va câştiga segmentul de presă din Argeş. Eu, unul, mi-aş dori ca ziarul Obiectiv să îşi menţină acelaşi stil şi când va deveni cotidian, şi nu să se transforme într-un tabloid cu poze tragice, deranjante la prima pagină. Sunt convins că ziarul are un colectiv de profesionişti pentru care nimic nu este greu. Le doresc să câştige un număr cât mai mare de cititori”.

„Oameni care au schimbat destinele Argeşului” – un anuar al personalităţilor locale

Aula Universităţii Constantin Brâncoveanu s-a umplut, vineri seara, cu personalităţi, în mare parte cuprinse în paginile primei ediţii a lucrării menţionate. Aşa cum este specificat şi în cuvântul introductiv, toţi cei regăsiţi în paginile lucrării au contribuit, prin munca lor, la evoluţia societăţii argeşene din ultimii 20 de ani. Un volum tipărit în condiţii de lux, un volum frumos, îngrijit. Personalităţile venite să îşi primească ediţia personală au avut parte şi de o surpriză inedită fiindu-le înmânate, fiecăruia, şi o caricatură cu propria persoană.
Seara a continuat la restaurantul universităţii, unde disputele politice au fost îndulcite de un pahar de vin bun şi de bucate bine alese. Gazde primitoare au fost chiar redactorii noului cotidian, parte dintre aceştia cu experienţă remarcabilă în domeniu (Carmen Lis, Iuliana Albu).
Urăm şi noi publicaţiei viaţă lungă şi putere de muncă, pentru că efortul de a „vâna” toate ştirile unei zile este unul titanic.
Spiridon VOINESCU

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea