Strada Trivale, din stradă de promenadă, a ajuns o parcare aglomerată

Strada Trivale, stradă pe care toti piteştenii s-au plimbat, în vremurile bune, a ajuns cea mai aglomerată parcare a Piteştiului. De câteva luni bune strada Trivale este veşnic plină de maşini parcate şi pe stânga şi pe dreapta străzii. În capătul străzii este pus un semn de interzis cu excepţia riveranilor, semn care nu este luat în seamă de nimeni, ţinând cont de multele maşini parcate. Partea frumoasă este că în fiecare dimineaţă, o maşină a Poliţiei Ciculaţie este parcată la 20 de metri de acel semn de interzis. Poliţiştii, care stau cu orele în acea intersecţie, nu schiţează nici cel mai mic gest în momentul în care maşinile intră pe această stradă. Nu mai vorbim că într-o dimineaţă un şmecher de Piteşti, ca să-l numim aşa, a claxonat poliţistul să se dea la o parte de pe trotuar să aibă şi el loc să parcheze. Mai mult unitatea militară a organizat nişte concursuri la care sunt înscrişi oameni din toată ţara. Parcarea unităţii militare este păzită de doi soldaţi care nu dau voie maşinilor să intre în parcare, nu mai vorbim să le şi parcheze.
Locatarii acestei străzi au făcut nenumărate plângeri, începând cu primăria Piteşti, Consiliul Local Piteşti, Poliţia Circulaţie, Poliţia Locală, chiar şi la comandantul unităţii militare. Plângerile sunt făcute încă din primăvară, dar nu au primit răspuns de la niciuna din instituţiile menţionate mai sus.
Cei de la Salubritate se plâng că nu reuşesc să intre cu maşinile pentru a ridica gunoiul de pe această stradă. Să nu ne gândim la cazuri mai grave, în care ar trebui să intre maşina de pompieri sau salvare.
Ca să nu mai lungim prea mult vorba, vom exemplifica cu poze. Aşteptăm şi noi, alături de locatarii de pe strada Trivale un răspuns măcar de la una din instituţiile menţionate mai sus, sau măcar o implicare, ţinând cont că vine vara şi toţi am vrea să ne putem plimba în linişte pe această stradă.
L.C.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea