Se anunţă meciul anului: senatorul Mircea Andrei contra senatorului Titus Corlăţean

Titus Corlăţean, senator PSD de Braşov, este noul lider al organizaţiei PSD Argeş. Joia trecută o întâlnire fulger cu toţi greii PSD Argeş la Muzeul Judeţean. Scopul întâlnirii a fost acela de a-l prezenta pe Titus Corlăţean, ca fiind responsabil de organizaţia PSD Argeş. Sunt sigur că este un moment trist pentru mulţi membrii ai organizaţiei, organizaţie care avea un cuvânt greu de spus chiar şi la Bucureşti, fiind una din cele mai mari din ţară.
După evenimentele din ultima perioadă şi operaţia suferită de Constantin Nicolescu, organizaţia din Argeş începuse să se rupă în mai multe tabere. Victor Ponta, după modelul PDL-ului, care la Argeş a avut succes, a hotărât să trimită aici senatorul de Braşov, pe Titus Corlăţean. Nu ştiu dacă este cea mai bună soluţie, ţinând cont de faptul ca Argeşul era o organizaţie puternică, datorită preşedintelui ei şi anume Constantin Nicolescu, o mână de fier. Deciziile lui Nicolescu nici măcar nu erau comentate, poate doar pe la colţuri extrem de întunecate, dar să nu fie respectate? Nemulţumirile au şi început să apară, mulţi dintre primari nefiind de acord cu venirea lui Corlăţean la Argeş. Majoritatea consideră că erau şi în judeţ oameni care ar fi putut conduce cu succes această organizaţie, mai ales că ştiau mersul lucrurilor. Cei prezenţi la această întâlnire nu au fost de acord cu decizia de la Bucureşti, spunând că nimeni nu a cerut ajutor la centru, întrucât ei aşteptau revenirea preşedintelui lor şi şi-au pus întrebarea dacă Constantin Nicolescu a fost consultat în această problemă. Aceştia îl acuză pe Victor Ponta că ar fi luat o decizie pripită şi sunt foarte derajaţi că nu au fost consultaţi în această problemă.
Din punctul meu de vedere Titus Corlăţean va avea zile grele în judeţ şi nu neapărat din cauza senatorului Mircea Andrei, ci a membrilor PSD. Sunt lideri care se şi vedeau la conducerea organizaţiei PSD Argeş. Sunt tare curios cum vor decurge lucrurile de aici înainte în PSD.
Vineri la conferinţa de presă a Partidului Social  Democrat Argeş a fost prezent şi domnul Titus Corlăţen, senator de Braşov care a anunţat oficial că va răspunde de organizaţia PSD Argeş. Ne întrebăm noi de ce tocmai Titus Corlăţean să fie răspunzător de acestă organizaţie? Răspunsul cel mai plauzibil credem noi că ar fitocmai lupta pentru putere care începuse în organizaţie, sau poate adoptă acelaşi stil ca şi PDL Argeş, cum domnul, Mircea Andrei, senator de Dâmboviţa, a reuşit să instaureze ordinea şi disciplina în interiorul Partidului Democrat Liberal Argeş, bucurându-se de un real succes după preluarea acestei organizaţii.
Mă întreb dacă şi Titus Corlăţean se va muta la Piteşti, pentru a fi mai aproape de oamenii pe care îi va conduce, sau măcar dacă va face 2,3 drumuri pe săptămână. Aştept să vad ce se întâmplă în primul rând cu primarii care se tot plimbau, chipurile cu dosare pentru finanţare pe la PDL. Aştept cu mare interes campania din 2012, campanie la cere vom avea parte de lupte grele, doar sunt în bătălie doi senatori, adevărat că fiecare de pe alte meleaguri. Mai am o curiozitate şi anume Titus Corlăţean va candida pentru postul de preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş? Am răbdare şi voi avea răspunsuri la toate întrebările mele şi cred că mult mai repede decât aş fi sperat.   Suntem un judeţ „binecuvântat” sau nu.... L.G

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea