Filiala PNL Corbi – luată la PDL de Ştefan Lăzăroiu

Zilele trecute, preşedintele PNL Corbi, Virgil Baciu, a trecut la PDL, cei mai mulţi membri din organizaţia sa urmându-l spre celălalt partid de dreapta. Pentru că localitatea se află în colegiul de care răspunde politic Ştefan Lăzăroiu, acesta a avut primele discuţii pe tema tranziţiei lui Baciu de la PNL la PDL.
„Aproape am dublat numărul membrilor din organizaţia Corbi şi acest lucru se va întâmpla în toată zona Curtea de Argeş. Deocamdată nu au semnat toţi adeziunie, se lucrează în această perioadă la trecerea oficială către PDL. A fost decizia lor, iar eu mă bucur că sunt atraşi de doctrina şi de proiectele noastre”, ne-a spus Ştefan Lăzăroiu.
De cealaltă parte, Virgil Baciu îşi argumentează decizia: „Odată cu formarea USL liberalii s-au aliat cu duşmanii. Pentru argeşeni, de 20 de ani duşmanii sunt pesediştii. Pe ei ne-am chinuit să-i dăm jos, iar acum ne obligăm să-i susţinem. Eu nu mă mai regăsesc în PNL, aşa că am ales să merg către celălalt partid de dreapta, care şi-a respectat principiile. Eu sunt un om de dreapta, am muncit şi am promovat politica de dreapta, în care cred, iar odată cu semnarea protocolului USL la nivel central, am considerat că nu mă mai regăsesc în acest partid. Nu pot susţine acest proiect, proiect care din punctul meu de vedere, este de demolare. Am luat decizia de a continua activitatea mea politică şi astfel m-am înscris în PDL. Nu pot susţine un candidat PSD!”

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea