Piraterie informatică în contul Direcției Finanțelor Argeș!

În ultimele zile, mai mulți contribuabili din județul Argeș, care își desfășoară activitatea și obțin venituri din domeniul artistic, au primit pe adresa de e-mail un mesaj prin care erau invitați ca până la data de 15 mai 2015 să trimită în format scanat pe adresa de e-mail Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza unele informații despre activitatea pe care o desfășoară, precum și despre veniturile estimate a fi obținute.
E-mailul este transmis în data de 02 mai 2015 (zi nelucrătoare) de pe adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza și este semnat în numele unui șef Administrație Adjunct Inspecție Fiscală,  comunicându-se, totodată, un număr de telefon la care nu se primește răspuns.
Administrația Județeană a Finanțelor Publice Argeș atrage atenția tuturor contribuabililor care primesc astfel de mesaje electronice să nu dea curs solicitărilor din cuprinsul acestora, întrucât toate adresele de e-mail din cadrul Ministerului de Finanțe, respectiv A.N.A.F. conțin domeniul “@mfinante.ro”.
Precizăm că toate coordonatele de contact ale Agenției Naționale de Administrare Fiscală și Administrației Județene a Finanțelor Publice Argeș sunt publicate pe site-urile celor două instituții: www.anaf.ro/Info ANAF/Contacte, respectiv www.finantearges.ro/Contact.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea