Magiunul de prune Topoloveni, în misiune economică în Suedia

Luna mai a început cu evenimente importante pentru prestigiul și notorietatea Sonimpex Topoloveni, producător al magiunului de prune Topoloveni și dulcețurilor Topoloveana. Luni, 4 mai, a început la Stockholm misiunea economică organizată de Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale. Delegația a fost întâmpinată pe aeroport de Excelența Sa, doamna Răduța Matache, ambasador extraordinar și plenipotențiar al României în Regatul Suediei. Excelența Sa s-a bucurat să revadă singurul producător din industria alimentară românească reprezentant al țării noastre la premiile institutului internațional Monde Selection, cu trei dulcețuri Topoloveana fără zahăr adăugat, procesate dupa o rețetă proprie, care au primit 3 medalii, de argint și bronz.
Prima etapă a acestei vizitei oficiale s-a desfășurat la Uppsala, la Universitatea de Stiinte Agronomice, unde a avut loc un interesant schimb de experienta cu studentii si cadrele universitare suedeze. Tinerii, pasionati de agricultura traditionala, au apreciat prezentaSonimpex Topoloveni, singurul producator din Romania recunoscut de UE prin acordarea certificatului de Indicatie Geografica Protejata (IGP).Magiunul de prune Topoloveni a fost prezentat ca exemplu de promovare a unui produs traditional in spatiul intra si extra comunitar. Avantajele IGP- certificarea europeana a calitatii  sunt exprimate si in fonduri cu granturi favorabile producatorilor. In acest sens, Sonimpex Topoloveni a accesat douaprograme de promovare pe pietele terte: I love Euroopean Fine Foods, care se desfasoara pe pietele din America de Nord si Orientul Mijlociu, si Eureka: Descoperiti comorile Europei - care vizeaza promovarea produsului pe pietele din Norvegia, Elvetia si Rusia.
În continuarea programului oficial, reprezentantii Sonimpex Topoloveni au purtat discutii cu reprezentanti ai unor lanturi de magazine interesate in achizitionarea de alimente functionale. In Suedia se acorda o importanta deosebita alimentelor naturale, in sensul corect al termenului, produselor ecologice si nutritiei stiintifice.
Prezenta Altetei Sale Regale Radu, Principe al Romaniei, a accentuat importanta produselor traditionale pentru Casele Regale ale Europei
Prezenta Altetei Sale Regale Radu, Principe al Romaniei, a accentuatimportanta produselor traditionale pentru Casele Regale ale Europei.Sonimpex Topoloveni intruneste triada ideala a promovarii si perceptiei calitatii unui produs: Furnizor al Casei Regale a Romaniei, certificare IGP, premiant al institutului Monde Selection. La acestea se adauga alte certificari si recunoasteri ale gustului si calitatii produselor Topoloveni si Topoloveana: premierea cu stele de aur la International Taste and Quality Institute din Bruxelles, cod operator NATO, certificat Kosher, certificat Halal. In domeniul calitatii nutritionale deosebite, prin studiu clinic efectuat la Institutul National de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice N.C. Paulescu, s-a concuzionat ca Magiunul de prune Topoloveni poate face parte din dieta pacientului cu diabet zaharat.
Produsele Sonimpex Topoloveni sunt realizate numai din ingrediente proaspete, romanesti,  100% naturale, fara zahar adaugat, fara E-uri, fara conservanti, fara gluten. Mai multe detalii despre produsele Topoloveni si Topoloveana gasiti pe www.magiun-sonimpex.ro si pe pagina oficiala de Facebook Magiun de prune Topoloveni.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea