Femeie Manager de Succes, sărbătorită de Camera de Comerţ şi Industrie Argeş

Femeia – Manager de succes a fost sărbătorită vinerea trecută la restaurantul “Crama Muntenia”. Organizatorul acestui eveniment a fost Camera de Comerţ şi Industrie Argeş.
Ion Căpăţână, diectorul general al Camerei de Comerţ şi Industrie Argeş: “Femeia mamă, femeia soţie, femeia soră, femeia care are o voinţă atâr de mare încât obstacolele sunt mici că cel mai greu lucru de păstrat este echilibrul. Toate acestea la un loc au dat femeii forţa de a fi un bun Manager, în faţa căreia avem obligaţia de a ne exprima tot respectul!”
Organizatorii au oferit Regal de comedie prin spectacolul “Mă mut la mama!”cu Adriana Trandafir, Andreas Petrescu şi Gabriel Fătu, în regia lui Gelu Colceag. O comedie tristă, o poveste veselă, optimistă, dar cu accente tragice, o bucăţică ruptă din viaţa de familie a noastră, a tuturor, despre ceea ce ar putea însemna o familie fericită.... Sau, drumul spre idealitate atunci când speranţa te învaţă să trăieşti frumos şi să te bucuri de fiecare clipă! Multe răsturnări de situaţie, fiecare încearcă să îşi marcheze teritoriul, dar, de fiecare dată, cu răbdare şi toleranţă, cu nervii întinşi, dar si cu mult umor, totul se poate rezolva.... Doi frati, cu vârste apropiate de 30 de ani, unul părăsit de soţie, iar celălalt înşelat de iubită, hotărăsc să se reîntoarcă acasă la mama, pentru a continua să trăiască partea cu copilaria. Mama,vaduvă fiind, deşi e singură în casă, are un iubit. Student!!!
Fetele de la Şcoala de Manechine, Fotomodele şi Bune Maniere condusă de Gina Bilous au prezantat o colecţie de haine confecţionate din fote vechi. Această colecţie a fost prezentată de fete împreună cu mamele lor.
O altă atracţie a serii a fost Tombola “Zepter”, care cu ocazia zilei femeii “Manager de succes”, au organizat o tragere suplimentară, iar taloanele necâştigătoare vor participa la extragerile anuale din 2011 şi 2012. Printre sponsorii acestei sărbători mai putem enumera: C.N.C.D, Bijuteria Teilor, Argcoms SA Curtea-de-Argeş.
Deşi au fost invitaţi toţi oamenii politici, nu au răspuns acestei invitaţii decât reprezentanşii primăriei Piteşti şi organizaţia PC Argeş. A fost prezent şi peşedintele PC, Daniel Constanin, care a spus că părinţii săi au devenit geloşi pe Ion Căpăţână pentru că a reuşit să-l aducă la Piteşti mai des decât dânsii.  Seara a continuat într-un ambient cald, cu mâncare bună, stropită de un vin bun. Felicitări Colegiului de Conducere al Camerei de Comerţ, care au oferit femeilor o seară de excepţie!
L.S.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea