Cristian Boureanu în scandal cu reformiştii din PDL

Cristian Boureanu implicat în alt scandal politic, dar acum cu colegii de partid. După ce a început cu Cristian Preda despre care a spus că recunoaşte că acesta citeşte cărţi, dar le uită sau nu le înţelege, a trecut la Sever Voinescu, despre care “Hotnews” spune că l-ar fi făcut “tâmpit şi nesimţit”.
"Am spus că România este plină de politicieni tâmpiţi şi nesimţiţi care, pe de o parte, vorbesc populist despre principii, şi, cu prima ocazie când e vorba de interesele personale, nu ezită să le calce în picioare şi să sacrifice interesele partidului şi obiectivele de ansamblu ale societăţii. Nu m-am adresat direct niciunui coleg sau în timpul şedinţei. Am avut o discuţie cu alţi colegi despre politicienii tâmpiţi şi nesimţiţi. A fost o discuţie la modul general şi cred că împreună putem lupta pentru eliminarea ambelor categorii din politică".
Aceasta este declaraţia dată de deputatul Cristian Boureanu ziariştilor de la  “Gândul”. E adevărat faptul că e deranjat de dublul limbaj al reformiştilor, care, pe de o parte, vorbesc despre eliminarea corupţilor din partid, dar, pe de alta, cer derogări . Dacă criteriile de integritate ar fi fost incluse în statut Sorin Buta si Sorin Pandele ar fi fost excluşi din partid. Din semnalele pe care le au cei de la PDL, mai urmează încă cinci parlamentari care vor fi trimisi in judecată.Să fie şi Cristian Boureanu printre cei cinci, de a sărit ca ars când a auzi propunerea reformiştilor?

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea