Anca Alexandrescu, la o “cafea” la DNA

Directorul coordonator al Direcţiei de Sănătate Publică Argeş, Anca Alexandrescu, a fost, se pare, invitată la o cafea la ...DNA Piteşti.
Din surse neoficiale am aflat că aceasta a făcut deja câteva drumuri până la instituţia care a băgat spaima în tot ce înseamnă director sau om politic la acest moment. Aceleaşi surse ne-au declarat că, se pare că drumurile făcute de Anca Alexandrescu la DNA nu au legătură cu instituţia pe care aceasta o conduce şi anume DSP, ci cu anumite aspecte din mediul privat. Se pare că speţa este una mai veche şi arhicunoscută în mediul politic şi high-life-ul argeşean, iar ţinta nu este nici pe departe Anca Alexandrescu, care nu a mai fost implicată până acum în niciun scandal, fie el politic sau administrativ.
Zvonurile iniţiale referitoare la acest caz o dădeau pe şefa de la Sănătate Publică drept victima unei înscenări sau vendete politice anonime, care ar fi venit din propriul partid, însă la o verificare mai atentă a informaţiei s-a infirmat acest lucru.
Vom reveni cu amănunte despre acest caz în care cuvântul de ordine pentru cei care sunt întrebaţi este discreţia şi vom încerca să desluşim şi cine este, de fapt, adevărata ţintă la care se doreşte să se ajungă şi prin intermediul directorului DSP Argeş, Anca Alexandrescu.
Cert este că, aceasta a intrat deja în selectul grup al celor care, săptămânal se pare că-şi servesc cafeluţa alături de celebrii procurori DNA din Argeş...
„Bursa zvonurilor”- AG PRESS, site coordonat de Edi Vasile

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea