Liviu Dragnea a fost șocat, la Pitești, de numărul primarilor cu probleme în justiție

Liviu Dragnea a fost în Pitești, joia trecută, pentru a încerca să facă ordine în sânul organizației județene a PSD. Întâlnirea a avut loc într-o sală a Muzeului Județean Argeș, însă nu s-a desfășurat așa cum și-ar fi dorit organizatorii, mai ales, se pare, din cauza presei prea numeroase și prea iscoditoare. Fostul vicepremier a făcut apel la unitate, a încercat să dea un semnal de încredere și, mai ales, a cerut urgentarea alegerii unui nou președinte al filialei județene. Funcția a rămas liberă după demisia lui Florin Tecău, la începutul acestui an.

 

Candidați siguri: Șerban Valeca și Cătălin Rădulescu. Candidat potențial: Florin Tecău

Până la momentul discuțiilor de joia trecută, numai deputatul Cătălin Rădulescu își depusese, în mod oficial, candidatura. Se știe însă că senatorul Șerban Valeca, președintele interimar al organizației, și-a declarat intenția de a candida. Voci din interiorul PSD susțin că și președintele CJ Argeș, Florin Tecău, își evaluează atent șansele în vederea înscrierii în  cursa electorală internă. În timpul ședinței, la un moment dat, fostul deputat Ion Mânzână, actualmente directorul S.C. Jud. Pază și Ordine, a declarat unui cerc de apropiați că se gândește să candideze, de asemenea, pentru șefia județeană a partidului.  Senatorul Valeca a declarat, la conferința de presă, privitor la candidatura lui Cătălin Rădulescu: “Este dreptul oricărei organizaţii să îşi aleagă şi poate vorbi doar organizaţia prin vot. Dacă nu va fi ales, va fi găsit altcineva.”
Deputatul Cătălin Rădulescu s-a plâns lui Liviu Dragnea, în fața audienței, de ofensiva instituțiilor statului, în special ANI și DNA, care face ravagii în rândul primarilor și, în general, al politicienilor. Acesta a cerut celor prezenți în sală să ridice mâna dacă au probleme cu instituțiile statului, dacă au dosare penale. Fostul vicepremier a fost șocat când a văzut, în fața-i, o sală întreagă cu mâinile pe sus.

Liviu Dragnea s-a declarat nemulțumit de actuala situație în care este PSD, filiala Argeș. Dragnea a spus că ar vrea o mare schimbare în toate sensurile."Organizația PSD Argeș nu mai este coerentă, puternică, stabilă. Le trebuie un lider care să le dea linia, să nu divizeze organizația. Există riscul ca patimile să crească, să apară tensiuni", a spus Dragnea.
L.G.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea