Omul de afaceri Boby Marinescu dezminte zvonurile cu privire la preluarea Hotelului Muntenia

# ”Într-adevăr, am discutat, ni s-a făcut o ofertă, însă… atât!”

S-a tot auzit prin târg, în ultimele săptămâni, despre posibilitatea preluării S.C.T. Muntenia, societate aflată în moarte clinică, de către tandemul Boby Marinescu - Gheorghe Dolofan. Cei doi cumnați reprezintă o  forță financiară considerabilă, având, în ultimii ani, un apetit destul de mare pentru cumpărături scumpe.
Dolofan, după primirea cetățeniei arabe, și-a cumpărat o casă în Dubai, unde este nevoit să locuiască cel puțin jumătate din an. Dolofan este proprietarul Peugeot România și, de vreo doi ani, și al Citroen. Imobiliarele le-a lăsat mai mult în seama constructorului Boby Marinescu, acesta cumpărând sute de hectare de terenuri agricole și forestiere, mai ales în zona de sud a județului.
Brusc, Boby Marinescu a simțit gustul dulce al afacerilor de cofetărie, drept pentru care a închiriat spațiul fostei cofetării a Hotelului Muntenia. Tânărul om de afaceri a fost văzut foarte des, în ultimul timp, în compania lui Nicolae Ivănescu. Știindu-se faptul că Ivănescu încearcă, de câțiva ani, să vândă afacerea Muntenia, mulți s-au grăbit să presupună că tandemul Marinescu-Dolofan tocmai asta urmărește. Doar că Muntenia este o afacere greu de vândut, greu de cumpărat, greu de gestionat. Zecile de procese pe rol pot influența, de la o zi la alta, bunul mers al afacerii.
Cum însă fum fără foc nu iese, l-am contactat telefonic pe Boby Marinescu, pentru a-l întreba cu privire la zvonurile de achiziție. Iată ce ne-a declarat acesta: ”Nu e adevărat. Într-adevăr, fac, acolo, la Muntenia, o cofetărie. Am un contract de închiriere pentru spațiu și asta e tot. Au fost niște discuții, omul (Nicolae Ivănescu, n.r.) mi-a spus că vrea să vândă, dar de aici și până la cumpărare… în nici un caz. Eu am afacerea mea, nu mă ocup cu așa ceva. A fost doar o simplă discuție. Nu am avansat, în afară de asta, nimic. Nu am bătut palma, nu am negociat nimic” a declarat, pentru Atitudine în Argeș, omul de afaceri Boby Marinescu.
S.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea