Eveniment sportiv internațional organizat de oamenii de afaceri argeșeni

# Sportivi din 19 țări au participat la Turneul F Futures, Open Comesad, ediția a-II-a
În perioada 18 – 25 iulie, Clubul Sportiv Tenis Comesad Pitești organizează, sub egida Federației Internaționale de Tenis, Ministerului Tineretului și Sportului și Federației Române de Tenis, un Turneu F Futures, Open Comesad – Ediția a – II – a. Și anul acesta premile sunt substanțiale, valoarea totală ajungând la 10.000 mii USD, iar bugetul estimat al turneului se ridică la 25.000 mii euro.
La ediția din acest an s-au înscris sportivi din 19 țări: România, Slovacia, Italia, Argentina, Ucraina, Spania, Canada, Bulgaria, Franța, Germania, Australia, USA, Republica Moldova, Cehia, Maroc, Rusia, Mexic, Belgia și Algeria.
Gazda turneului este complexul sportiv Tenis Club Comesad, unul dintre cele mai moderne cluburi de tenis din România. Dotat cu facilități ultramoderne, el asigură condițiile necesare pentru performanță. Clubul este dotat cu trei terenuri de tenis în aer liber pentru sezonul de vară și cu două terenuri acoperite pentru sezonul de iarnă. De asemenea, în interiorul complexului găsim o sală de fitness, o sală de aerobic multifuncțională și, nu în ultimul rând, facilități pentru fizioterapie și recuperare.
,,Iată-ne la ediția a – II – a Open Comesad, turneu internațional de tenis care face parte din cadrul Federației Române de Tenis. Încetul cu încetul, Open Comesad devine un brand, o normalitate în cadrul turneului Federației române de Tenis. Ne mândrim și suntem singurul județ din țară în care se joacă trei turnee într-un an de zile. Este o ocazie și o mândrie a noastră, a argeșenilor că avem această posibilitate de a crea tinerilor jucători o rampă de lansare către marile turnee”, a declarat Sorin Dumitru, președintele Clubului Tenis Comesad, la deschiderea turneului.
Așadar, Piteștiul, timp de o săptămână, va fi capitala tenisului de câmp.
Programul turneului:
20 – 21 iulie – Turul 1
22 iulie – Optimi de finală
23 iulie – Sferturi de finală
24 iulie – semifinala simplu & Finala dublu
25 iulie – Finala simplu
L.G.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea