Înșelătorie ca-n filme în comuna Leordeni

# O bătrână și-a dat toți banii din casă unor escroci care i-au aplicat scenariul ”Accidentul”

Totul s-a întâmplat în comuna Leordeni, satul Băila, aproape de miezul nopții, joia trecută. Eugenia Toma, în vârstă de 76 de ani, a fost sunată de o femeie care s-a dat drept membru al familiei. I s-a adresat cu ”mamaie”, ceea  ce a indus-o în eroare pe bătrână, care a crezut, tot timpul, că vorbește cu propria nepoată. I-a spus, agitată, că a făcut un accident, că se duce la spital să se opereze, altfel moare. Că trebuie să se opereze pe coloana vertebrală. L-a dat la telefon pe alt individ care s-a dat drept doctor. Acesta a întrebat-o câți bani are în casă. Bătrâna a spus că are în jur de 40 milioane de lei vechi. ”Doctorul” a spus că nu ajung, sunt prea puțini pentru o astfel de operație. Bătrâna a căutat toți banii, adunând în jur de 90 milioane de lei vechi. Cei care au telefonat, dând dovadă de un tupeu incredibil, au pus-o chiar să îi ghideze până la casa acesteia, pentru a încasa suma. Infractorii au ținut-o pe bătrână la telefon circa o oră, până au ajuns la domiciliul femeii. S-au asigurat, astfel, că nu ia legătura cu alți membri ai familiei sau cu vecinii.
Din mașină au coborât două femei trimise, după spusele lor, de nepoată și de doctor. Bătrâna le-a dat, imediat, toți banii strânși cu trudă, de-a lungul anilor, pentru înmormântare. Trebuie menționat că, atât păgubita cât și soțul, au pensii mici. Amândoi sunt bolnavi, bărbatul fiind chiar imobilizatla pat, de o lungă perioadă de timp, în urma dezvoltării unei maladii necruțătoare.
Iată cum, din nou, metoda ”Accidentul” face victime. Copiii și nepoții bătrânei din Leordeni mulțumesc Poliției din localitate pentru promptitudine și speră din tot sufletul ca hoții să fie prinși, pentru a nu-i mai face și pe alții să treacă prin coșmarul acesta.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea