Comesad Open, eveniment sportiv de rang internațional

# George Cosac, președintele FRT: ,,Când sportivii din afară vin aici, văd nu numai un club poate mai bine dotat decât la ei, dar și un Pitești care se dezvoltă”
Ajuns la cea de-a II – a ediție, turneul care se dorește a deveni tradiție, Comesad Open nu a dezamăgit nici anul acesta sportivii veniți din 17 țări, care au rămas surprinși de condițiile întâlnite aici. Și oficialitățile naționale sportive care au girat acest turneu au rămas impresionate de grandoarea acestui eveniment sportiv, participând un număr foarte mare de sportivi din toate colțurile lumii datorită bunei desfășurări și, nu în ultimul rând, datorită condițiilor oferite de baza sportivă Comesad, gazda turneului. 
George Cosac, președintele Federației Române de Tenis, a venit săptămâna trecută în Pitești, în timpul desfășurării turneului Comesad Open pentru a vedea modul de desfășurare a turneului, dar și condițiile oferite sportivilor participanți la acest turneu. 
Astfel, președintele Federației Române de Tenis a rămas încântat de ceea ce a văzut la baza sportivă Comesad, de condițiile de aici și de modul de organizare, declarându-se un susținător al acestui turneu.

”Nu este o promovare mai bună decât o competiție internațională”

”Ca de fiecare dată, este o organizare ireproșabilă. Condițiile sunt deosebite aici, la Comesad. Putem spune că este o oază de sănătate. Sportivii vin cu plăcere aici pentru că au toate condițiile. Sunt cluburi care nu beneficiază de acest lux, găsit aici. Nu este o promovare mai bună decât o competiție internațională. Când sportivii din afară vin aici, văd nu numai un club poate mai bine dotat decât la ei, dar și un Pitești care se dezvoltă. Aici sportivii cheltuie, vizitează, consumă, deci e un pic de promovare, un pic de turism și, bineînțeles, sport. Trebuie să fim mândri de România noastră și de Pitești”, a declarat Cosac.
La rândul său, amfitrionul acestei competiții, Sorin Dumitru, ne-a explicat de unde vine această aplecare a sa și a fratelui său, Virgil Dumitru, către sportul de performanță, precizând că toată această activitate sportivă nu au luat-o ca pe un business, ci ca pe o pasiune care aduce mulțumiri sufletești mai mari ca orice câștig material.
”Am o mulțumire sufletească enormă când organizăm, când desfășurăm activități din acestea. La final, când totul iese bine, este o satisfacție incredibilă”, ne-a mărturisit Sorin Dumitru, propietarul bazei sportive Comesad.
Lucian GHERGUȘ

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea