Schimbarea prefectului Davidescu, aproape o certitudine!

# Surse din interiorul partiduluisusţin că ordinul de demitere al acestuia este deja redactat la Ministerul de Interne # Gheorghe Davidescu: Îmi voi ducemandatul până la capăt! Prefectul Gheorghe Davidescu, deşi – probabil – cea mai competentă persoană din PDL pentru funcţia pe care o deţine în prezent, are zilele numărate în această funcţie. Surse de încredere ne-au declarat că ordinul de demitere al acestuia a fost deja redactat la Ministerul de Interne şi este gata de plecare către mapa primului ministru. Reamintim că prefectul este înalt funcţionar public şi poate fi revocat din funcţie numai prin Hotărâre de Guvern. Se pare că „frâna” o constituie apropiatele alegeri din cadrul filialei Argeş, dorindu-se desfăşurarea acestora în linişte. Contactat telefonic, prefectul Gheorghe Davidescu ne-a dat de înţeles că nu ştie de niciun astfel de ordin de demitere
Prefectul Davidescu: Cine v-a spus aşa ceva? Spuneţi-le celor care v-au transmis aşa ceva să se uite mai bine, poate nu este al meu (ordinul de demitere, n.r.). Gândiţi-vă că, totuşi, nu este vorba de demiterea unui muncitor necalificat la o firmă privată.
Redactor: Totuşi, nu iese foc fără fum…
Prefectul Davidescu: Eu v-am spus, subiectul nu mă interesează. Îmi voi duce mandatul până la capăt, indiferent de speculaţii şi de bârfe!
***
Aceleaşi surse care susţin că schimbarea din funcţie a prefectului este o chestiune de zile ne-au confirmat şi faptul că în locul acestuia va fi numit vicepreşedintele PDL Bogdan Ivan, un  nume dealtfel vehiculat în presă ca favorit al fotoliului de la Casa Albă. În prezent Bogdan Ivan este directorul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale.   
(A.S.)

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea