Maşinile anului 2011, expuse la mall

La finalul săptămânii trecute a avut loc cea de-a doua ediţie a Salonului Auto Euromall, desfăşurat în interiorul acestui centru comercial. Timp de patru zile, piteştenii au avut la dispoziţie cele mai noi modele ale producătorilor importanţi de automobile care au dealeri în Argeş. Au existat, de asemenea, şi maşini de drive-test pentru şoferii care au dorit să şi testeze exponatele prezentate în cadrul salonului.

De la Corsa la Amarok

La Salonul auto au participat nu mai puţin de 15 mărci de automobile dintre cele mai prestigioase, reprezentate de 10 dealeri din judeţ. Fiecare dintre aceştia au participat cu ce-au avut mai bun şi mai nou la acest moment, în funcţie şi de spaţiul destul de limitat din incinta centrului comercial. Au predominat modele recent lansate pe piaţă, precum noile Peugeot 508 sau VW Jetta, dar şi limuzine deja consacrate precum Audi A7 Sportback  sau Mercedes CLS, ambele aflate deja la cea de-a doua generaţie. printre cele mai mici modele participante s-au numărat maşini precum Toyota Yaris sau Opel Corsa, în vreme ce automobilul cel mai voluminos a fost VW Amarok, un vehicul de teren impresionant, care a fost disponibil pentru drive test.  Între aceste două clase au putut fi remarcate modele de clasă mică, precum Skoda Fabia sau Kia Ceed, dar şi maşini mai voluminoase, precum Chevrolet Orlando sau Ford C-Max. Capitolul de SUV-uri a fost însă cel mai bine reprezentat, atât prin vehiculele de mai mici dimensiuni, precum Nissan Juke sau Peugeot 3008, cât şi prin modele mai impozante, precum Toyota Land Cruiser sau Kia Sorento. Nu au lipsit nici coupe-urile sportive, adică frumuseţi pe 4 roţi precum Peugeot RCZ, Honda CRZ sau Nissan 370 Z, care au atras atenţia tuturor iubitorilor de maşini care au vizitat salonul.

Promoţii pe toată linia

Pe lângă aspectul estetic, scopul principal al salonului auto de la Euromall a fost legat în special de vânzări, mai ales că în week-end-ul care a trecut s-a reluat programul Rabla, o adevărată gură de oxigen pentru dealerii auto pe timp de criză. De aceea, expozanţii s-au întrecut în promoţii şi oferte de finanţare, care mai de care mai atrăgătoare. Au fost reduceri de preţuri cam la toate modelele expuse, la care s-au adăugat pachete de dotări suplimentare la costuri reduse sau oferte complementare de combustibil sau garanţie suplimentară. Totul pentru ca puţinii argeşeni care-şi mai cumpără maşini la acest moment să aibă toate motivele să aleagă dintre modele expuse pe promenada din mall, unde, de altfel, avea să cânte şi Anna Lesko, în seara zilei de sâmbătă.
Adrian Vasiliu

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea