În cadrul galei ”Topul Firmelor din Argeş”, oamenii de afaceri au strigat la unison: ,,Vrem infrastructură!”

# Gala ”Topul Firmelor din Argeş” 2015, organizată de Camera de Comerţ şi Industrie Argeş, a reunit mediul economic din judeţ

Joia trecută, la restaurantul Star Plaza din Bascov, a avut loc unul din cele mai importante evenimente ale mediului de afaceri din Argeş care se organizează anual, şi anume Topul Firmelor din Argeş 2015. Camera de Comerţ şi Industrie Argeş a premiat, joi seară, performanţa economică, spiritul antreprenorial, curajul de a inova şi de a investi în inovare, comportamentul etic în afaceri, toate acestea fiind criteriile luate în calcul în realizarea clasamentului.  Topul Firmelor este, de altfel, un barometru al realităţii economice judeţene şi o recunoaştere a meritelor şi reuşitelor pe care managerii companiilor locale le-au obţinut în anul în care s-a scurs, în ciuda obstacolelor întâmpinate.

”Vrem infrastructură!!!”

Pe lângă sutele de oameni de afaceri care au participat la acest eveniment au fost şi oameni politici şi conducerea administrativă a judeţului, prefectul judeţului Argeş, preşedintele Consiliului Judeţean, vicepreşedintele CJ pe probleme de investiţii şi parlamentari din arcul puterii.
Profitând de prezenţa politicienilor angrenaţi în desfăşurarea administrativă, oamenii de afaceri le-au cerut acestora insistent infrastructură. Dar cea mai importantă voce în acest sens a reprezentat-o Constantin Stroe, fost director general şi actual vicepreşedinte al Consiliului de Administraţie al companiei Dacia Automobile S.A.. Stroe le-a cerut politicienilor, în mod repetat, să nu uite de Autostrada Piteşti – Sibiu, spunând că nu se mulţumeşte nici prin faptul că se află pe primul loc în Master- Planul european, ci ar trebui să fie prioritatea zero a Guvernului.
”Despre mult discutata autostradă, vreau să vă spun că nu mă mulţumeşte că este pe locul I în Master-planul european. Trebuie susţinută la toate nivelurile. Nu am curaj nici să visez la ce se poate întâmpla dacă Dacia ar închide”, a precizat Constantin Stroe.
După discursuri şi premiere, oamenii de afaceri şi reprezentanţi ai politicii locale au putut discuta la un pahar de vin problemele mediului de faceri, dar şi noi oportunităţi în acest sens. L.G.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea