IPEE ATI Curtea de Argeș, o prezență devenită tradiție la Indagra

# Anul acesta, vedete noi: tocătorul industrial de varză, storcătorul de struguri cu desciorchinator

Cea de-a XX-a ediție a târgului INDAGRA 2015 s-a desfășurat  în perioada 28 octombrie – 1 noiembrie 2015, în cadrul Centrului Expozițional Romexpo, ocupând 8 pavilioane  și toate platformele exterioare.
IPEE ATI Curtea de Argeș a participat, din nou, cu succes, la această ediție a INDAGRA, târgul internațional de produse și echipamente în domeniul

agriculturii, horticulturii, viticulturii și zootehniei. Acum doi ani, vedeta expoziției a fost grătarul din inox cu proprietăți anticancerigene, produs de firma din Cetatea Basarabilor. Grătarul, cu un design inovator, este comercializat, deja, în rețeaua Dedeman și în magazinele proprii.

Cea de-a doua invenție care s-a bucurat de un mare succes a fost și jumulitorul (deplumatorul) de găini și prepelițe. Cunoscutul realizator al emisiunii „Serviți, vă rog!”, Nea Mărin, a fost unul dintre cei care și-au exprimat dorința de a-și achiziționa un astfel de produs, ba chiar să viziteze fabrica din Argeș.

Anul acesta, vedete noi: tocătorul industrial de varză, storcătorul de struguri cu desciorchinator

Se vede că nici anul acesta IPEE Amiral Trading din Curtea de Argeș nu a stat degeaba la capitolul cercetare și inovație. Produse noi sunt aduse la târg, produse pentru care marile lanțuri de magazine deja lansează comenzi ferme.

Liviu Nicolae, director comercial: ”Încercăm, în fiecare an, să venim cu ceva nou. Anul acesta prezentăm tocătorul industrial de varză, foarte util în zona restaurantelor, un utilaj simplu și ușor de folosit. Deasemenea, am produs storcătorul de struguri cu desciorchinator, un aparat cerut déjà de partenerii noștri de afaceri. Imediat după târg va începe distribuția acestor noi mașini atât în rețeaua proprie, cât și în rețeaua Dedeman, cu care lucrăm foarte bine. Am venit la târg și cu o nouă versiune a unui produs consacrat, este vorba de incubatorul pentru specii exotice. Este complet automatizat și, în plus, este dotat cu afișaj digital. Sperăm să facem cât mai cunoscute produsele noastre, pentru că, deși sunt poate puțin mai scumpe decât altele venite din estul extrem, au o calitate și fiabilitate ridicate.”
L.S.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea