Virgil Baciu, primarul comunei Corbi, asaltat pe Facebook cu mesaje laudative

Despre ascensiunea abruptă pe care a cunoscut-o comuna Corbi în ultimii ani am tot scris. Fie că vorbim de cultură, şcoală şi mai ales infrastructură, toate aceste domenii a cunoscut o reală dezvoltare. Dacă până anul acesta comuna Corbi nu beneficia de reţea de apă potabilă, acum primarul Baciu a finalizat, într-un singur an, această investiţie atât de stringentă pentru oameni, mai ales în zilele noastre. Cât priveşte starea drumurilor, primarul Baciu şi-a stabilit, încă de la investirea sa în funcţie, un target de aproximativ patru kilometri de drum asfaltaţi, anual, target care a fost atins în fiecare an, din 2013, de când

bugetul a fost creionat de viziunea noului primar Virgil Baciu. Până şi drumurile de câmp au fost modernizate de primarul Baciu pentru a încuraja agricultorii să investească, lucru care s-a şi întâmplat. În urma acestei investiţii mai multe livezi care erau părăsite datorită accesibilităţii aproape imposibile cu un mijloc de transport, au fost salvate. Acum oamenii au început să-şi îngrijească din nou pomii fructiferi şi păşunile. Ba mai mult, au început să apară şi noi locuinţe, în zone unde până acum 2 -3 ani puteai să ajungi doar la pas.

 

Explicaţia acestei ascensiuni

Contrastul numărului de investiţii din timpul celor două mandate ale fostului primar cu al actualului primar, care se află în această funcţie de trei ani, se explică prin creionarea bugetului, aşa cum ziceam, adică prin gestionarea mai eficientă a banilor publici. Dacă în timpul fostului primar, din 27 de miliarde lei vechi, bugetul comunei,  către investiţii erau direcţionaţi puţin peste un miliard, restul fiind pentru funcţionare, acum, Virgil Baciu, actualul primar, a împărţit bugetul pe jumătate, 13,5 miliarde lei vechi au fost direcţionaţi către investiţii, iar cealaltă jumătate fiind direcţionaţi pentru cheltuielile de funcţionare ale administraţiei locale. Astfel se explică cum a reuşit Virgil Baciu, în doar trei ani, să aducă localitatea Corbi pe un loc fruntaș într-un clasament al comunităților dezvoltate.

Asalt cu mesaje laudative la adresa primarului pe facebook

Toate aceste realizări pe care le-a întreprins primarul Virgil Baciu în doar trei ani, de când se află în această funcţie, au adus o mare bucurie pentru cetăţenii localităţii Corbi, dar şi pentru fiii comunei, care, văzând pe pagina de facebook a primăriei Corbi poze cu investiţiile care s-au realizat în localitatea lor natală, i-au mulţumit primarului pentru iscusinţa şi dăruirea de care a dat dovadă, bucurându-se văzând drumul copilăriri lor cum se modernizează.

Iată, doar câteva mesaje, din zecile, scrise pe pagina de facebook a primăriri Corbi:
Visteanu Cristian: ”Un bun gospodar se vede după ce lasă in urma lui. Incă o dată se demonstrează ca nu contează culoarea politica din care face parte dl. Baciu,......conteaza cât de mult te implici pentru cetățenii cu care conviețuiesți. Felicitari încă o dată. Tot respectul din partea celor care recunosc ca Comuna Corbi avansează de la an la an.”
Elena Oprian: ,,Felicitari domnului primar si echipei ....vreau sea va spun ca m- am emotionat mult vazind drumul pe care am copilarit,unde urcam zilnic sa vad bunicii , cum arata in prezent,nu pot decit sa va felicit ....respect”
Material realizat de Lucian GHERGUŞ

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea