Fundația ”Solidaritatea Argeșeană”, locul unde și tu poți fi de ajutor!

Pentru a veni în sprijinul victimelor incendiului produs vineri, 30 octombrie, în Clubul Colectiv din București, Consiliul Județean Argeș, prin Fundația ”Solidaritatea Argeșeană”, a demarat o campanie umanitară, de strângere de fonduri pentru sprijinirea familiilor victimelor din județul nostru.
Astfel, cei ce doresc să doneze bani o pot face în contul Fundației ”Solidaritatea Argeșeană”, RO 59 RZBR 0000060014257167, deschis la Raiffeisen Bank Pitești.
Până în prezent, s-au alăturat demersului umanitar Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului, Instituția Prefectului Argeș, reprezentanți ai mediului economic, prin Camera de Comerț și Industrie Argeș și Asociația Oamenilor de Afaceri Argeș, precum și reprezentanți ai mass media locale.
Fiecare dintre noi poate ajuta, poate alina suferința familiilor care și-au pierdut copiii, suferința celor care se zbat între viața și moarte, a celor cărora viața li s-a schimbat brutal, în seara zilei de vineri, 30 octombrie, în incendiul din Clubul Colectiv din București.
Vă rugăm să fiți alături de noi și vă mulțumim pentru orice contribuție, cât de mică, adusă familiilor greu încercate.

Contul Fundației “SOLIDARITATEA ARGEȘEANĂ”:
RO 59 RZBR 0000060014257167, deschis la Raiffeisen Bank Pitești.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea