Uite cum face PNL-ul politică în Moșoaia!

#Victor Țârcovnicu: ”M-am trezit, duminica, la poartă, cu acest domn pe care nu îl cunosc, nu îl văzusem niciodată... L-am refuzat de la bun început. Cum să faci o echipă cu oameni cu care nu te cunoști?”

Politică de șoc și groază în comuna Moșoaia, tocmai acum, când mii de oameni își strigă nemulțumirea pe străzi. Unul dintre candidații PNL se chinuie să strângă alături viitori consilieri. Cum, însă? Ei  bine, pe criteriul popularității locale a acestora a oamenilor, indiferent dacă liberalul cu pricina îi cunoaște

sau nu. Mihai Alexandru Lucian, profesor, ne-membru al PNL Moșoaia, a purces la racolarea de viitori consilieri locali printre persoane care îi sunt total necunoscute.
Iacă așa a ajuns și la poarta lui Țârcovnicu Victor, din satul Hințești. I-a propus să facă parte din echipa sa. Acesta s-a arătat uluit de propunerea liberalului, pe care nu îl mai văzuse niciodată. Victor Țârcovnicu: ”M-am trezit, duminica, la poartă, cu acest domn pe care nu îl cunosc, nu îl văzusem niciodată. Mi-a propus, nici mai mult nici mai puțin, să fac parte din echipa lui, că vrea să candideze la Primăria Moșoaia. Asta însemna să intru în partid și să fiu trecut pe lista lui de consilieri pentru Consiliul Local. L-am refuzat de la bun început. Cum să faci o echipă cu oameni cu care nu te cunoști? Eu nu am făcut niciodată politică, iar modul în care acest liberal a încercat să mă implice în campania sa mă face să cred că încă nu s-a schimbat nimic în această branșă.”
Cetățeanul din Hințești a mai declarat, pentru Atitudine în Argeș, că nici el nu este vechi în comuna Moșoaia, fiind originar din sudul județului, și a aflat, ulterior, că nici candidatul PNL care i-a bătut la poartă nu locuiește de prea mult timp în comună, fiind de fel din nordul județului. ”Unul din nord, unul din sud, fără să ne cunoaștem, cum să candidăm noi, aici, în centru?” – ne-a mai spus domnul Țârcovnicu.

Primarul Florea Ene: ”Eu le sugerez, însă, să privească mai mult la evenimentele ultimelor zile, la televizor, ca să vadă ce politică vor oamenii”

Primarul comunei, Florea Ene, nu a dorit să comenteze situația. Domnia sa, însă, ne-a declarat: ”Fiecare este liber să facă ce politică vrea și cum vrea. Eu le sugerez, însă, să privească mai mult la evenimentele ultimelor zile, la televizor, ca să vadă ce politică vor oamenii. Cât despre campania începută de dânsul, chiar am văzut că încearcă să ajungă în prim plan prezentând cazuri sociale din localitate. Moșoaia nu este o comună a cazurilor sociale, cum se încearcă să se arate. Moșoaia este o comună europeană, cu un standard de viață în continuă creștere. Zonele rurale s-au depopulat, în general. Mai puțin anumite localități, unde s-a investit serios. Una din aceste localități este a noastră, a cărei populație a crescut mult de la un an la altul. Sigur că avem și cazuri sociale, de care ne ocupăm îndeaproape. A-ți face însă campanie fotografiindu-te cu aceștia, e ceva ce, deasemenea,  nu pare în regulă.”
Laurențiu Stoica

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea