De frica DNA, drumarii fug de oferta generoasă a Direcției de Drumuri Argeș: peste 1 miliard de lei pe kilometrul de drum pietruit

Iată că trăim să o vedem și pe asta! De frica DNA, drumarii, poate cei mai scuturați dintre constructori, se feresc să mai pună mâna pe pomenile oferite de instituțiile statului. Așa încât, iată, Regia Județeană de Drumuri Argeș este nevoită să scoată, din nou, pomana la licitație, doar doar se va atinge cineva de aceasta.
Este vorba, concret, de un contract de ”Execuție lucrări de întreținere drum pietruit DJ 703B Morărești-Costești-Șerbănești-Siliștea-Căteasca-Leordeni”. Drumul pare lung și anevoios, însă Regia lămurește pe cei rămași nelămuriți că e vorba de întreținere și reparații pentru numai 3 kilometri de drum, în zona comunelor Rociu și Căteasca.

Un miliard de lei și ceva + ditamai TVA  pe kilometrul de drum pietruit

Valoarea estimată a lucrărilor de întreținere a drumului pietruit cu pricina este de 338.546 lei fără TVA, adică aproape 4,2 milarde lei vechi cu TVA inclus. Atenție! Data limită pentru depunerea ofertelor este vineri, 13 noiembrie. Drumarii vor trebui, deasemenea, să acorde o garanție pentru repararea drumului pietruit de șase luni, adică până la primăvară.
Hai, dragi constructori, că se poate, ați pus voi și asfalt cu mai puțin, darămite o piatră, două. Hai, că DNA-ul o avea altă treabă tocmai atunci, n-o fi cu ochii tocmai pe voi. Și pe ei...Hai, că de data asta n-o fi cu ghinion, deși termenul limită de 13... S.V.

Click AICI pentru vizualizare document

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea