Black Friday politic în Argeș. Reduceri totale de Sărbători!

Black Friday-ul tradițional s-a încheiat. Aproape tot românul s-a căznit să plece acasă cu un lecedeu Samsung pentru văzutul meciurilor sau cu leptopu Toshiba pentru copil. Să aibă de jocuri. Toți tinerii au pus mâna pe un aifon ieftin cu abonament scump. Sunt bune de feisbuc, de selfie și de o viitoare executare silită a părinților. Toate site-urile au vuit de procente acordate la discount. Dar cea mai mare, vă jur, cea mai mare scădere a începutului de iarnă aparține politicienilor noștri locali.
Politicienii din Argeș sunt mama Black Friday-ului. Pentru că ei sunt într-o scădere continuă. De reprezentativitate, de bun simț și chiar de neuroni. Iar anul acesta au bătut ceva recorduri, pe lângă care cei 80% oferiți de magazine sunt nimic.
PSD Argeș. La trei cumpărați, al patrulea se aruncă. Șerban Valeca a reușit să devină președinte după o  campanie tăcută, chiar mută, mai mult decât penibilă. Mulți au opinat, poate pe bună dreptate, că omul nu are nimic de spus. OK, atunci e numai bun pentru a fi șef de partid... De fapt, după cum s-a văzut deja, președinți sunt Georgescu și Boțârcă, iar Valeca nu este decât un sensei de paie. Paie prinse cu centură neagră, deh. A urmat, acum câteva zile, alegerea noului for de conducere județean, din care, poate în premieră națională, lipsesc președintele și vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, oameni aflați în funcție. Adică Florin Tecău și Dorin Mărășoiu nu înseamnă mai nimic în partid. Însă conduc, în momentul de față, județul, ceea ce reprezintă o mare anomalie. De fapt,  Boțârcă nu îl vrea prea mare pe Mărășoiu, iar Georgescu îl vrea mic și moale pe Tecău. Să nu doară. Penibil. Noroc cu PNL-ul, ce reușește performanța, aproape olimpică, de a-i întrece.
PNL Argeș. Mulți la preț de niciunul. Partid format din oameni deștepți care, împreună, ca formațiune politică, de comportă sub-mediocru. Cursa candidaturilor pentru primăria Pitești a fost de cascadorii râsului, culminând cu provocarea, de pistolar, lansată de Tiberiu Avrămescu unui adversar intern: ”Te aștept afară!” – l-a invitat acesta la duel pe înfricoșatul său adversar. Acesta, cu inima mică și tupul mare, a ieșit totuși. Afară, însă, nu era nimeni. Pistolarul fugise. La fel și partidul. Și, tot  cu câteva zile în urmă, cam pe când se alegea mizeria de partid în pesede, iaca, un nou motiv de autism liberal, cu ocazia comemorării Brătienilor. Au fost văzuți câțiva morți politici depunând coroane, în casa în care s-a născut, în România, ideea de liberalism. Casă în care, de 20 de ani, PSD-ul face chiolhane pe chiria Consiliului Județean, casă care este, culmea, de vânzare. Și niciun liberal nu a încercat măcar să împartă două milioane de euro la sutele de mii de membri, să vadă cât de ușor ar putea să spele, măcar puțin, istoria pe mâinile ei murdare. Mno! Iani Popa are oricum casă în Ștefănești și el se ocupă, dreacu, de politica mare, nu de prostii de-astea cu Brătienii...
Partidul pentru Argeș și Muscel. Lansare bună, scufundare imediată, discount mare. Fondatorii partidului s-au prins că Mircea Andrei spune ca ei și face ca el, așa încât au sărit din barcă. Politicianul urzește acum, în laboratoare secrete, o rețea județeană de partid, că de bani, clădiri și femei nu duce lipsă. Aceasta însă, rețeaua, este precum steaua lui Eminescu: ”era pe când nu s-a zărit, azi o vedem și nu e”. Nu e nimic, vine Robert Turcescu și îi face praf pe toți, de sub acoperirea sa.
PNȚCD. Reducere totală, de 100%. Mai pe românește, se declară mort. Și cu buletinul pierdut...

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea