Cei mai puternici oameni ai Argeşului s-au reunit, vineri seară, la Ramada

# Asociaţia Oamenilor de Afaceri Argeş a sărbătorit 12 ani de existenţă

Mediul economic al judeţului Argeş, precum şi numeroși politicieni şi oameni din administraţia publică locală s-au reunit, vineri seară, la Ramada pentru a sărbători 12 ani de existenţă plini de realizări ai Asociaţiei Oamenilor de Afaceri Argeş.  Ca de fiecare dată, amfitrionii evenimentului au fost Virgil Dumitru şi Dan Ionescu, președintele, respectiv preşedintele executiv al AOA, care au făcut ca şi anul acesta toţi cei prezenţi să se simtă într-un mediu de armonie, chiar şi politicienii din tabere adverse şi-au băgat în acea seară săbiile în teacă. S-a lăsat cu premii şi plachete înmânate colaboratorilor AOA, dar şi cu distracţie şi voie bună în acordurile trupei De La Fun, până peste miezul nopţii.

Virgil Dumitru, preşedintele AOA Argeş:,,A fost, cum spunem noi, oamenii de afaceri, un an greu, dar iată că am trecut cu bine peste toate obstacolele. Aş vrea să mulţumesc autorităţilor din judeţul Argeş. Aş vrea să mulţumesc şi colaboratorilor de la Camera de Comerţ şi Industrie Argeş pentru că, în acest an, am avut câteva acţiuni împreună, cu toate că, la un moment dat, am vrut să avem un proiect comun, iar din anumite considerente nu s-a putut realiza, ceea ce eu îl consider un eşec pentru mediu de afaceri argeşean. Membrii noştri au avut, în acest an, posibilitatea de a accesa mai multe acţiuni din partea Asociaţiei Oamenilor de Afaceri şi aş vrea să mulţumesc şi executivului nostru pentru că a avut un an greu, cu şapte proiecte europene”.

Senatorul Şerban Valeca, preşedintele PSD Argeş: ,,Sunt argeşean şi coleg de-al dumneavoastră şi, pentru o perioadă, senator, şi am încercat tot timpul, din această poziţie, să ajut judeţul cu toate puterile mele. Iată că scăderile de taxe pe care dumneavoastră le-aţi cerut, şi care au fost puse în aplicare de  fostul premier, s-au dovedit benefice şi sunt convins că, de la 1 ianuarie, se vor dovedi şi mai benefice.
Totodată, proiectul care este atât de drag tuturor, şi necesar, în primul rând, Autostrada Piteşti – Sibiu, să ştiţi că suntem la gâtul lor pentru a se realiza proiectul. Nu o să-i lăsăm. Vom urmări acest proiect ca el să se şi întâmple să se şi finanţeze.”

Cornel Ionică, viceprimarul municipiului Piteşti: ,,În general, oamenii de afaceri sunt cei care împing economia, cei care au foarte mult de lucru şi cărora societatea şi autorităţile le sunt datoare. Adesea, lucraţi în condiţii destul de improprii, în sensul că legea nu este întotdeauna clară şi coerentă pentru ceea ce se întâmplă astăzi.
Primăria municipiului Piteşti, în ultimul an, a derulat cele mai multe proiecte, după 1990, iar aceste proiecte au generat foarte multe locuri de muncă şi au atras sume foarte mari de bani în judeţ.  De asemenea, şi în anul viitor, în bugetul Primăriei Piteşti se vor regăsi proiecte foarte importante. Ne pregătim foarte serios şi pentru atragerea de noi fonduri extrabugetare, europene, pentru proiecte de mare anvergură pe care le avem în plan. Toate lucrurile acestea se vor întâmpla la Piteşti numai şi numai cu efortul tuturor, inclusiv al dumneavoastră, oamenii de afaceri, prin societăţile dumneavoastră.”
Lucian GHERGUŞ

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea