Ştefan Lăzăroiu pledează pentru păstrarea spitalului TBC Valea Iaşului

Situaţia spitalelor din judeţul Argeş a atras sprijinul unora dintre politicieni pentru o rezolvare cât mai corectă şi potrivită. Una dintre instituţiile sanitare care a fost în discuţie pentru a deveni secţie este spitalul TBC de la Valea Iaşului. Preşedintele PDL Curtea de Argeş, Ştefan Lăzăroiu, ne-a declarat că va lupta pe cât posibil pentru ca acest spital important să rămână de sine stătător, aşa cum merită.
„Acest spital este cea mai mare unitate din judeţ de profil, are 250 de paturi aprobate prin ordin ministerial în 2010 şi deserveşte vreo 14 judeţe, inclusiv pacienţi din Bucureşti. Este anormal ca acesta să devină secţie a celui de la Leordeni, care are doar 110 paturi. În plus, la Valea Iaşului nu sunt probleme cu medicamentele sau alimentaţia pacienţilor, nu au datorii sub nicio formă şi au un foarte bun management al bugetului. Doar anul trecut au avut un excedent bugetar de 6,5 miliarde de lei”, ne-a declarat Ştefan Lăzăroiu.
Tot de la acesta am aflat că spitalul Sf. Andrei (căci aşa se numeşte) îndeplineşte toate condiţiile pentru a îşi păstra personalitatea juridică şi chiar este în curs de acreditare la nivel naţional. „Ştiu că este în subordinea Consiliului Judeţean, dar cred că nu trebuie să mai ţinem cont de culorile politice şi trebuie să fim raţionali şi să vedem lucrurile aşa cum sunt. Spitalul de la Valea Iaşului merită să rămână aşa cum este, pentru toţi pacienţii care vin aici şi pleacă mulţumiţi”, a mai spus liderul PDL Curtea de Argeş Ştefan Lăzăroiu.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea