PDL Argeş, spectacol total la alegeri

# Senatorul Mircea Andrei: Vă asigur că nu mă va învinge nimeni în bătălia pentru Consiliul Judeţean! # Premierul Emil Boc : “Aveţi datoria să detronaţi PSD-ul în Argeş. Domnia PSD trebuie să se încheie în 2012! # Florin Popescu - Preşedintele CJ Dâmboviţa: Veţi câştiga la alegerile din 2012 multe comune, oraşe, Primăria Piteşti şi Consiliul Judeţean Argeş! Dragă Andrei, asta este o sarcină de partid care trebuie îndeplinită! Spectacol total, de o manieră occidentală, sâmbătă, la alegerile pentru vârful organizaţiei PDL Argeş. Acestea au avut ca loc de desfăşurare Casa Sindicatelor din Piteşti, spaţiu devenit, la un moment dat, neîncăpător. La eveniment au participat lideri importanţi ai PDL, printre care premierul și președintele partidului, Emil Boc, secretarul general al PDL, Vasile Blaga, președintele Camerei Deputaților, Roberta Anastase, ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului și președinte al PDL București, Elena Udrea, președintele Organizației Naționale de Femei, Sulfina Barbu, Ministrul Administrației și Internelor, Traian Igaș, senatori şi deputaţi ai partidului, preşedinţi de Consilii Judeţene, lideri ai altor partide, oameni de afaceri.
În echipa de conducere au apărut şi “surprizele” anunţate cu ceva timp în urmă: managerul Cristina Diculescu, notarul Ana Stan şi omul de afaceri Traian Tămagă s-au alăturat echipei de coordonare a partidului. Pentru PDL a fost o bună lovitură de imagine, cele trei noi “achiziţii” fiind persoane atât bogate, cât şi cu o bună reprezentare mediatică.

Mircea Andrei: “ Sunt mândru de echipa CODA Argeş! Avem în acest moment organizaţii în 80 de localităţi din judeţ. PDL Argeş are la acest moment 10.512 membri. Cu 12 luni înainte de alegeri vom termina constituirea OSV-urilor în tot judeţul. Cu aceasă nouă echipă a PDL, la Vultureşti ne-am bătut cu toţi greii PSD. Acolo i-am bătut pe toţi odată. La Argeş îi batem chiar dacă vin toţi. Lumea va înţelege că nu se putea altfel decât cu aceste măsuri nepopulare. Nu se mai poate cu populismul PSD-ului. Astăzi în sală sunteţi doar 1 % din totalul membrilor PDL Argeş. Proiectul nostru politic pentru 2012 este să câştigăm acest judeţ. PSD va face fix ce a făcut la Vultureşti. Vă asigur că nu mă va bate nimeni în bătălia pentru Consiliul Judeţean”. Roberta Anastase, preşedintele Camerei Deputaţilor: ”E un moment plăcut şi este o atmotsferă caldă astăzi în Argeş. Felicitări pentru echipa construită în Argeş! Este un moment important pentru noi pentru că ne apropiem de alegerile din PDL. E un moment de mare emoţie, se pune mult suflet. Trebuie să ne gândim la ce avem de făcut de aici înainte. Cred că “reforma” este cuvântul cheie. Reforma nu înseamnă neapărat oameni noi, trebuie date responsabilităţi noi oamenilor. Am 20 de ani în acest partid şi mă mândresc cu asta. Sper să avem o echipă mult mai puternică şi mult mai unită”.
Florin Popescu - Preşedintele CJ Dâmboviţa: “Bine v-am regăsit alături de Mircea Andrei pe care îl văd pentru prima dată aşa emoţionat. Veţi câştiga la alegerile din 2012 multe comune, oraşe, Primăria Piteşti şi Consiliul Judeţean Argeş! Dragă Andrei, asta este o sarcină de partid care trebuie îndeplinită! Actualul guvern este primul guvern care a început descentralizarea. PDL este partidul care nu se teme de USL sau ficţiunea socialistă. Ea este trasă de doi ponei, Victor şi Crin şi de vizitiul Felix. Vă urez baftă şi succes!”
Sulfina Barbu - preşedinte al Organizaţiei Naţionale de Femei a Partidului Democrat-Liberal: “În primul rând vreau să vă spun că mă bucur să văd atâtea femei în sală. Eu privesc misiunea de la PDL Argeş cu mare respect. La Argeş s-a deschis cutia Pandorei, de unde a ieşit corupţia. Aici au ieşit în stradă să-l apere pe Nicolescu. Pentru PSD contează doar să-şi apere soldaţii credincioşi: Constantin Nicolescu, Adrian Severin. Eu sunt convinsă că PDL va ieşi întărit din alegerile pentru conducerea partidului. Am convingerea că PDL Argeş va ieşi în primele 10 organizaţii pe ţară”.
Traian Igaş – Ministrul Administraţiei şi Internelor: “Eu vin din organizaţia de la Arad, care în 2004 era un judeţ roşu. Aradul acum este una dintre cele mai puternice organizaţii. Puteţi câştiga judeţul dacă lucraţi în echipă şi să aveţi curaj să mergeţi din casă în casă şi să le explicaţi oamenilor că dacă România nu era condusă de guvernul Boc, acum era în colaps. Vă urez success la alegerile din 2012 şi am convingerea că puteţi câştiga acest judeţ!”
Elena Udrea – Ministrul Dezvoltării şi Turismului: “Azi sunt sigură că prin alegerea lui Mircea Andrei, echipa va fi câştigătoare. A venit vremea ca Argeşul să devină portocaliu. Nimeni nu a făcut pentru România ce a făcut PDL şi echipa de la guvernare. E uşor să guvernezi când ai bani de nu mai ştii ce să faci cu ei. Toate măsurile luate au fost unele responsabile. Noi trebuie să ne mândrim. Din punct de vedere economic speranţele sunt bune. La Argeş puterea locală este roşie. La Argeş avem dovada că în rândul reprezentanţilor PSD este corupţia. Alegerile interne din mai ne dau posibilitatea să luăm decizii bune. Trebuie să câştigăm electoratul. E şansa nostră să câştigăm dacă suntem uniţi. Unii au spus că suntem supuşi preşedintelui Băsescu. Mai bine suntem aliaţi preşedintelui decât mogulilor! De aceea PD-L merită să câştige alegerile în 2012. Sunt mândră că am facut şi fac parte din acest guvern condus de Emil Boc, guvern care a reuşit să treacă de moţiunile înaintate de Uniunea Soluţiilor Lipsă”
Vicepreşedintele Vasile Blaga: “Când mă uit în sală îmi dau seama că am fost foarte inspiraţi când l-am ales interimar pe Mircea Andrei la Argeş. Dacă se implica domnul Stroe în politică atunci când l-am rugat, altfel arăta Piteştiul acum. Sper ca lucrurile să se schimbe în Argeş. E cert că am pierdut în sondaje după această grea guvernare, dar am câştigat peste 75% din alegerile parţiale. Asta e forţa PDL! Asta arată forţa partidului şi capacitatea de mobilizare. Sunt optimist şi eu, dar nu vom bate uşor USL-ul. Nu trebuie să ne îmbătăm cu apă rece! Eu în PDL am numai prieteni, indiferent de rezultatul alegerilor din partid. Adversarii mei sunt în PSD şi în PNL. Eu nu voi pleca din PDL nici dacă rămân doar eu cu nea Antonie. Suntem un partid matur şi trebuie să-i alegem pe cei mai buni. Doresc să fim un partid puternic, unit şi demn!”
Primul ministru, Emil Boc: “Aveţi datoria să detronaţi PSD-ul în Argeş. Domnia PSD trebuie să se încheie în 2012. Această echipă aleasă astăzi va trebui să dea socoteală în 2012. Avem două mari obligaţii în faţa românilor şi anume relansarea economiei, după ce am luat acele măsuri nepopulare, şi modernzarea partidului. Trebuie să punem omul potrivit la locul potrivit. Cei care nu sunt potriviţi sunt rugaţi să se retragă din partid sau din administraţie. Dacă nu facem asta, nu câştigăm. Cer o dură evaluare a oamenilor din PDL”.

Marin Anton - Secretar de stat din Ministerul Transporturilor: “Regret că Arpechimul are probleme, dar acestea sunt urmările privatizării Petromului, privatizare făcută de PSD. PDL la putere în Argeş va adduce un trai mai bun în judeţ. Realitatea nu este ceea ce prezintă Realitatea TV sau Antena 3 . Sper să câştigaţi alegerile din 2012! Fără măsurile luate de guvernul Boc, măsuri atât de nepopulare, dar atât de necesare, România era într-o altă etapă acum. Hai România, hai PDL Argeş, hai Mircea Andrei, hai Emil Boc!
Hristache Rădulescu – preşedintele Consiliului Judeţean Ilfov: “În 2008 eram la fel ca dumneavoastră astăzi, plini de optimism şi am reuşit prin bătălii sângeroase să câştigăm Consiliul Judeţean Ilfov. Vă doresc succes şi sănătate!”
Dorel Jurcan - preşedinte PDL Vâlcea: “Vă transmit sincere urări de bine de la colegii din Vâlcea. Felicitări pentru echipa formată în Argeş! Alegerile din partidul nostru, din luna mai, trebuie să fie un nou început. Singurul partid de dreapta la momentul acesta este PDL. Vă urez succes!
Andrei Nicolescu – preşedintele comisiei de numărare şi validare a voturilor: din 654 de voturi, din care 653 valabile, 645 de voturi pentru Mircea Andrei şi 8 voturi împotrivă.
Mircea Andrei: “Vă mulţumesc pentru susţinerea acordată. Nu voi face niciodată greşelile pe care le-au făcut alţii. S-a greşit din cauza lipsei de pesonalităţi. Voi deschide acest partid pentru a repune Argeşul pe harta economică!
Blaga: “Mult succes şi aveţi încredere în PDL”
Boc: “A trecut vremea discursurilor, a venit vremea faptelor. E timpul schimbării în Argeş, e timpul PDL!”
Georgiu Gingăraş – preşedintele UNPR Argeş: “Îmi revine misiunea să vă transmit salutul nostru cordial. Gabriel Oprea, preşedintele nostru m-a rugat să vă transmit cele mai bune gânduri. Ne aşteaptă o perioadă grea în care va trebui să facem o echipă bună. Am văzut un slogan al unui candidat al dumneavoastră de astăzi, care spunea: Împreună să schimbăm cursul Argeşului de la stânga la dreapta. Cred că vom reuşi acest lucru. Dumnezeu să ne ajute!”
Florin Bolovăneanu – preşedinte PNG Argeş: „Noi din iulie 2010 am semnat un protocol cu PDL şi senatorul Mircea Andrei este o mare ameninţare pentru regimul care a condus acest judeţ. Vă transmit mesajul domnului Becali: Nu vom face nicio alianţă cu stânga!”
Iulian Prunaru – preşedinte PNŢCD Argeş: „Cred în şansa pe care o aveţi să schimbaţi culoarea acestui judeţ. Cred că dreapta va conduce în continuare ţara. Şi noi, ţărăniştii, am condus ţara tot într-o perioadă grea şi vă mulţumim că aţi scos ţara din colaps. Aveţi de dus o luptă grea în judeţ, cu un adversar de neînvins până acum. Vă doresc mult succes!”
Senatorul Mircea Andrei a mai salutat prezenţa în sală a domnilor: Zoltan Kalman, reprezentantul UDMR, Constantin Stroe, vicepreşedinte al Consiliului de Administraţie de la Automobile Dacia, Ovidiu Puiu, rector al Universităţii Constantin Brâncoveanu, Gheorghe Barbu, rector al Universităţii Piteşti, Virgil Dumitru, preşedintele Asociaţiei Oamenlor de Afaceri din Argeş, Ion Brănescu, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie Argeş, Ion Căpăţână, director Camera de Comerţ şi Industrie Argeş.
Constantin Stroe: "Toţi aceşti douăzeci de ani am păstrat o echidistanţă politică. Nu am putut să nu răspund acestei invitaţii, pentru că am bătut la uşa primului ministru şi a răspuns prezent. Am apelat la Sulfina Barbu şi mi-a răspuns. Toţi aceşti oameni împart sărăcie... doi ani de zile au împărţit sărăcie. Şi eu am făcut asta timp de vreo 10 ani. Doresc ca acestă perioadă de sărăcie să se scurteze. Veţi reseta economia şi veţi ieşi puternici din această reformă. Îi doresc success domnului Mircea Andrei!"

Biroul Permanent Judeţean al PDL este format din 25 de persoane. Iată care sunt acestea:

Mircea Andrei - jurist, senator de Dîmbovița - președinte PDL Argeș
Gabriel Bratu - Inspector școlar general - prim vicepreședinte
Cătălin Teodorescu - medic veterinar, vicepreședinte ANRP - prim vicepreședinte
Secretar general: Florin Frătică - jurist, primar Bradu
Secretari generali adjuncţi: Gheorghe Alecsei - economist, director general ATS; Răzvan Bogdan - inginer, director general S.C. Uzina Automecanica Moreni S.A.
Vicepreşedinţi: Ion Baicea - inginer mecanic, primar Costești; Ion Cățoiu - inginer, investitor privat, consilier județean; Ștefan Ciocănel - inginer constructor, director CAS Argeş, preşedinte al filialei Piteşti a PDL; Cristina Diculescu – om de afaceri, manager SC Vasicos SRL; Ion Gîrleanu - jurist, primar Bogați; Narcis Godeanu - jurist, lector universitar Spiru Haret București, preşedinte al organizaţiei PDL Topoloveni; Bogdan Ivan - jurist, director CNADNR (şi viitor prefect al judeţului); Gabi Popa - medic, manager al Serviciului Județean de Ambulanță Argeș; Victor Suhan - inginer, director general S.C. Hidroserv Curtea de Argeş; Dorin Voicu - inginer, consilier local Pitești.
Secretari executivi: Virgil Baciu - manager S.C. Valcon Roofs SRL București, ex-președinte PNL Corbi; Constantin Bîlea - jurist, primar Oarja; Constantin Iordan - profesor, consilier local Mioveni; Constantin Ivan - inginer, director Uzina de Hidrocentrale Câmpulung; Ion Năftănăilă - econimist, primar Albeștii de Muscel; Marius Traian Tămagă - cadru didactic Universitatea din Pitești.
Președinte Comisia Județeană de Statut, Etică și Litigii: Ana Stan - notar public Judecătoria Pitești
Președinte Comisia Județeană de Revizie și Control: Eduard Dima - inginer, director tehnic S.C. Trilogiq Romania 
Trezorier: Aurelian Nica - economist, director Oficiul Județean Rețea Poștală Argeș.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea