Tineretul PDL a demarat acţiunea de împădurire a judeţului

Sâmbătă s-a desfășurat în județul Argeș o etapă din proiectul național „Mișcarea de împădurire”, ce vizează educarea non-formală, teoretică și practică, în domeniul forestier. Proiectul este organizat în contextul Anului Internațional al Pădurilor și al Anului European al Voluntariatului.
Alături de organizatori, Asociația EcoAssist București și Grupul pentru Educație și Ecologie Argeș, printre parteneri (de remarcat, Prefectura Argeș, Direcția Silvică Argeș, Inspectoratul Școlar Județean Argeș, Casa Studenților Pitești, Direcția Județeană pentru Tineret și Sport și nu în ultimul rând fundația „Perspective pentru Tineri”) s-a aflat și Organizația de Tineret PDL Argeș.
Nu mai puţin de 60 de tineri membri democrat liberali, alături de alți 150 de voluntari, au împădurit 1 ha de teren cu puiet de stejar roșu, în satul Gălășești, comuna Budeasa, pe parcursul întregii zile. Printre cei care au participat la acţiune s-au numărat şi preşedintele PDL Curtea de Argeş, Ştefan Lăzăroiu, dar şi secretarul general al PDL Piteşti, Andrei Nicolescu.
Voluntarii din organizația de tineret a PDL Argeș urmează să continue acest gen de activități, dorind să susțină toate acțiunile ce au drept scop îmbunătățirea situației ecologice din județul Argeș.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea