22 martie, Ziua Mondială a Apei

Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti  aduce la cunoştinţă că în data de 22 martie 2016 se aniversează Ziua Mondială a Apei având ca temă „Apa şi locurile de muncă“.
Cu această ocazie, societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti organizează două acţiuni în cadrul Programului Educaţional Piky, şi anume:
-  concursul de fotografie „Apa, univers într-o picătură“, la care pot participa elevii de la unităţile de învăţământ din judeţul Argeş;
Regulamentul concursului este disponibil pe site-ul societăţii www.apacanal2000.ro şi pe site-ul Inspectoratului Şcolar Judeţean Argeş.
- operaţiunea Zilele Porţilor Deschise în perioada 22 - 24 martie 2016, în cadrul căreia grupuri de elevi şi cadre didactice pot vizita Uzina de Apă Budeasa şi Staţia de Epurare Piteşti, în baza unei solicitări transmise prin e-mail la adresa: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .  Informaţii suplimentare se pot obţine la Serviciul Relaţii Publice, tel. 0248/212010, 0248/625080.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea