„Top 10 Păcăleli ale Guvernului Boc” – varianta TNL Argeş

De 1 aprilie, ziua internaţională a păcălelilor, Tineretul Naţional Liberal Argeş a organizat o acţiune inedită, a cărei scop a fost acela de a le prezenta argeşenilor o parte din promisiunile neonorate ale Guvernului Boc. Tinerii liberali au scos în stradă un panou cu caricaturi si poze trucate ilustrând personaje celebre ale coaliţiei de la guvernare, reunite sub deviza „Top 10 Păcăleli ale Guvernului Boc”. Oamenii au fost invitaţi să voteze cea mai sugestivă caricatură, în topul preferinţelor argeşenilor fiind aleasă o poză în care premierul Emil Boc anunţă ieşirea din criză la data de 1 aprilie. În acest top al păcălelilor au mai intrat Traian Băsescu, Adrean Videanu, Marko Bela, Cseke Attila, Ioan Botiş şi alţii.
Acest eveniment a avut loc în toate oraşele şi municipiile judeţului Argeş şi s-a bucurat de un larg interes din partea cetăţenilor.
„Într-o perioadă în care cetăţenii sunt din ce în ce mai pesimişti, noi am încercat să aducem un zâmbet pe feţele lor, profitând de această zi de 1 aprilie. Am ironizat o parte dintre măsurile cu care guvernul Boc păcăleşte întreaga populaţie în fiecare zi. Deşi participanţii din rândul cetăţenilor la acţiunea noastră au fost numeroşi mulţi dintre aceştia nu mai aveau nici puterea să mai zâmbească, aflaţi sub presiune grijilor tot mai mari de zi cu zi.” a declarat Lucian Ionescu, preşedintele TNL Argeş.
Departamentul de comunicare al TNL Argeş

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea