A început războiul! Mircea Andrei, preşedintele PAM, atac la baionetă spre vârful Consiliului Judeţean Argeş

#  Mircea Andrei: În plină criză a îmbolnăvirii copiilor, la C.J.  se mai rezolva o sumă de primit! # Mircea Andrei: PSD-ul reuşeşte să fure mult pentru membrii de partid. Eu i-aş numi ”mafia roşie în halate albe!”

Conferinţa de presă ţinută, la sfârşitul săptămânii trecute, de preşedintele PAM, Mircea Andrei, la sediul din apropierea liceului Zinca Golescu, nu anunţa nimic spectaculos. Începută într-o notă liberal de lejeră, aceasta a devenit, însă, imediat, incendiară. Preşedintele PAM, cu un discurs liniştit, a reuşit să construiască, în câteva minute, unul din cele mai dure atacuri la adresa tradiţionalei guvernări PSD din vârful Consiliului Judeţean Argeş, considerându-i pe aceştia, pe şefii Consiliului, principalii vinovaţi ai crizei sistemului local de sănătate.
Mircea Andrei: ”...Carmen Claudia Radu este consilier al preşedintelul Consiliului Judeţean Argeş. Alte atribuţii: preşedinte C.A. al Spitalului de Urgenţă Argeş. Numită acum două săptămâni! Deci, în plin scandal, în plină criză a sănătăţii, în timpul problemelor copiilor, la CJ îşi mai aranjau încă o sumă de primit! Doamna respectivă este şi preşedinte al C.A. al Spitalului Orăşenesc Sf. Spiridon din Mioveni. Este şi preşedinte al C.A. al Spitalului de Boli Cronice Călineşti. Este şi preşedinte DGASPC Argeş - Comisia de Evaluare Persoane cu Handicap Adulţi. Este şi Consilier Local al Primăriei Mioveni.. Este şi consiliera preşedintelui CJ Argeş. Un portofoliu bogat, completat exact în plină criză a sănătăţii! Este o infamie, ca în timpul acestei crize, ei să mai facă rost de un ban de buzunar. În loc să se treacă pe loc, radical, la o altă modalitate de conducere… s-a făcut ce s-a făcut. PSD-ul reuşeşte să fure mult pentru membrii de partid. Eu i-aş numi «mafia roşie în halate albe!»”

Susţinere pentru Ion Georgescu la Mioveni: ”Acolo unde omul este bun, nu mergem politicianist împotriva lui doar pentru că nu e de la noi din partid”

În cadrul aceleiaşi conferinţe de presă, preşedintele Partidului pentru Argeş şi Muscel,  Mircea Andrei, s-a arătat mult mai relaxat faţă de alt membru PSD, semn bun, cum că încrâncenarea este la obiect, nu neapărat la partid. Acesta a declarat că partidul său îl va susţine pe Ion Georgescu la Primăria Mioveni. Motivul? Georgescu este unul dintre cei mai buni primari din Argeş şi nu merită contracandidat ci, dimpotrivă, susţinut. În aceste condiţii, PAM, la Mioveni, nu va avea candidat la primărie, ci doar liste de candidaţi pentru Consiliul Local şi Consiliul Judeţean.
”Îl apreciez, pe acest om, pentru cum face gospodărie publică. La Mioveni, foarte posibil, noi îl vom sprijini la Primărie pe domnul Georgescu. Vom depune numai listă de consilieri locali şi judeţeni.  Nu vom pierde voturi, sunt convins, avem încredere în noi şi în cetăţeni. Dar trebuie să ne limpezim cu privire la un lucru pe care PAM îl promovează şi  îl va promova: acolo unde omul este bun, nu mergem politicianist împotriva lui doar pentru că nu e de la noi din partid.  Probabil va fi excepţia, singurul caz de acest fel. Nu văd de ce să contracandidez un om de care eu însumi sunt încântat de cum procedează! Din păcate, este singurul, de la PSD Argeş, care are aceste calităţi...”.
A.S.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea