"Până la sfârşitul anului vom nominaliza persoana care să îl bată pe primarul Pendiuc"

# La o cafea cu Ştefan Ciocănel, preşedinte-director general al C.A.S. Argeş, preşedinte al organizaţiei Piteşti a P.D.L., vicepreşedinte al organizaţiei judeţene P.D.L. În blugi, binevoitor şi cu gândul la situaţia ingrată a celor patru spitale. Aşa l-am găsit pe cel care are adunate, în momentul de faţă, cele mai multe titluri şi funcţii în PDL şi în afara acestuia. Pentru că Ştefan Ciocănel este, luaţi o gură de aer, inginer constructor, manager al S.C....(ah, nu e voie, uitasem), preşedinte-director general al C.A.S. Argeş, preşedinte al organizaţiei Piteşti a P.D.L., vicepreşedinte al organizaţiei judeţene P.D.L. Iar noi l-am luat, efectiv, la întrebări.

Senatorul Andrei, un lider adevărat

# Cum vi se pare noua echipă de conducere a PDL Argeş, din care faceţi şi dvs. parte?
- Cred că noua echipă reprezintă o combinaţie de experienţă şi frumuseţe. Da, pentru că este o echipă frumoasă, proaspătă, dar cu experienţă. Trebuie să menţionez că este, de asemenea, o echipă cu deschidere. Cred că această deschidere deja s-a văzut la alegeri.
# Câteva cuvinte despre „şeful” de partid Mircea Andrei?
- Senatorul Mircea Andrei a dat dovadă că este un lider adevărat, spre deosebire de cei de la PSD care au adus în vârful echipei numai „yes”-man-i. Cu senatorul Andrei poţi discuta liber, poţi avea opinii diferite, îi poţi spune asta, orice. Repet, este o echipă frumoasă.

Partidul are nevoie de experianţa lui Dan Bica

# Fostul preşedinte Dan Bica de ce nu a fost „primit” acolo sus, în structurile de conducere?
- Nu ştiu. Probabil că cei care au votat au dorit o echipă formată din oameni noi. Dacă priviţi, sunt destul de puţini din fostul P.D. Cred însă că noul Birou Permanent Judeţean îl va sprijini pe Dan Bica pentru preşedinţia uneia dintre comisii, ceea ce îl va propulsa automat ca secretar executiv. Partidul are nevoie de experienţa domnului Bica
# În ce stadiu se află negocierile cu domnul Stroe?
- Acelaşi stadiu. Relaţia cu domnul Stroe este una cordială, amicală. Personal nu cred că domnul Stroe se va implica în mod direct în viaţa politică.

Absenţa lui Iulian Corbu este o pierdere pentru Biroul permanent Judeţean

# Candidatul pentru Primăria Piteşti?...
- Va fi, până la sfârşitul anului. Până atunci vom nominaliza persoana care să îl bată pe primarul Pendiuc.
# Alegerile au fost deosebite, atât ca prezenţă cât şi ca organizare. Cine s-a ocupat de cea din urmă?
- La organizare a muncit o întreagă echipă. E greu să îi nominalizez pe toţi, însă cu siguranţă un mare merit îl au Răzvan Bogdan, Andrei Nicolescu şi Gheorghe Alecsei. Şi eu am muncit la organizare…
# Ce s-a întâmplat cu fostul prim-vicepreşedinte Iulian Corbu?
- Cu certitudine absenţa lui Iulian Corbu este o pierdere pentru Biroul Permanent Judeţean. El este o persoană care reprezintă partidul, a candidat la ultimele alegeri, este consilier local al PDL la Piteşti. Decizia de a nu candida a fost însă a lui, decizie la care sper să revină cândva.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea