Senatorul Tămagă, deranjat de intrarea fiului său în PDL

După ce, pe 26 martie, fiul său a fost ales secretar executiv la PDL Argeş, senatorul PSD Constantin Tămagă şi-a expus punctul de vedere vizavi de acest subiect. La doar o săptămână de când a negat că ar avea cunoştinţă de viitoarea ( la acel moment) mutare politică a băiatului său, parlamentarul argeşean şi-a exprimat nemulţumirea faţă de trecerea acestuia la cel mai important adversar politic al propriului partid. Deşi a apreciat modul în care au fost relatate faptele în presă, Constantin Tămagă a ţinut să îşi noteze punctul de vedere, pentru a lăsa cât mai puţin loc de interpretări.

„Nu gospodărim împreună!”

Pentru a explica de ce nu are nicio legătură cu opţiunea lui Traian Tămagă de a intra în PDL, Tămagă senior a declarat că nu mai ia demult decizii împreună cu fiul său: „Din anul 1998 încoace, deci de aproape 13 ani, relaţiile noastre nu sunt familiale, adică nu gospodărim împreună, ci pur şi simplu suntem tată şi fiu, în relaţii bune, ne salutăm, ne auzim, la telefoane, deci nu suntem în situaţia să luăm decizii împreună, şi ne şi vedem destul de rar”. În acest sens, parlamentarul n-a putut decât să-şi exprime speranţa că trecerea fiului său în rândurile pedeliştilor a fost motivată, aşa cum i-a şi spus de altfel proaspătul secretar executiv al filialei Argeş a PDL, „pe bază de prietenii, colegialitate, încredere reciprocă şi nu de altceva”.

„A greşit!”

Constantin Tămagă recunoaşte că decizia fiului său i-a produs „un disconfort”, pentru că „o asemenea chestiune are şi dimensiuni familiale”. Mai mult, el crede că Traian Tămagă nu a luat cea mai bună hotărâre atunci când a intrat în PDL: „Aprecierea mea este că a greşit, că n-a sesizat că insistenţa lor ( a celor de la PDL, n.r.) are şi alte conotaţii, şi că ceea ce se încearcă de fapt, pe toate planurile, este slăbirea organizaţiei judeţene a PSD la vârf, nominal şi cât se poate mai mult”. În ceea ce îl priveşte, senatorul Tămagă a subliniat faptul că intrarea fiului său în PDL nu înseamnă şi trecerea sa în rândurile acestui partid, reafirmându-şi, în context, ataşamentul „definitiv” faţă de partidul în care este acum.  El susţine că niciun coleg nu i-a reproşat până acum apartenenţa politică a lui Traian, însă spune că este conştient că nimănui nu i-a picat bine această mişcare. De aceea, Constantin Tămagă a mai spus şi că este gata să se retragă la organizaţia PSD din comuna sa, unde să activeze în cazul în care nu va mai fi nevoie de serviciile lui la nivelul filialei Argeş a partidului.
Adrian Vasiliu

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea