Cristina Diculescu alături de Olimpia Doru şi Cristina Popa formează noua echipă de conducere a Organizaţiei de Femei a PDL din Argeş

# Senatorul Mircea Andrei: Sunt fericit că văd atâţia oameni noi, oameni de calitate care vor să se implice. Doresc mult succes organizaţiei de femei! # Florin Frătică: Organizaţia femeilor este una puternică, hotărâtă şi bine organizată. Împreună suntem mai puternici şi împreună vom câştiga! # Cristina Diculescu: Învingem orice fel de prejudecăţi şi formăm cea mai puternică echipă de femei din judeţ. Sâmbăta trecută, la Universitatea Constantin Brâncoveanu, Organizaţia de Femei a PDL Argeş şi-a ales noua conducere. Cristina Diculescu a fost aleasă în funcţia de preşedinte, iar prim-vicepreşedinţi Olimpia Doru şi Cristina Popa. La eveniment au participat şi “greii” partidului: senatorul Mircea Andrei, prim-vicepreşedinţii Cătălin Teodorescu şi Gabriel Bratu, Florin Frătică, Sorin Pandele, Ştefan Lăzăroiu, Gheorghe Alexei.  Preşedintele Organizaţiei PDL Argeş, senatorul Mircea Andrei este convins că organizaţiei de femei a partidului pe care îl conduce nu trebuie să-i trimită mesaje de încurajare, pentru că vede în această organizaţie multe femei puternice, femei care vor să se implice. „ Este momentul ca în politică să intre oameni mai curaţi, care să îi înlocuiască pe cei care au dus în derizoriu politica românească în ultimii 20 de ani. Oamenii serioşi au stat la o parte până acum, bunul simţ i-a împins să stea pe loc. Azi,e rolul nostru să modificăm acest lucru. Este un act de responsabilitate majoră să faci bine societăţii din care vii. Mi-am promis când am venit în Argeş că voi deschide partidul . Sper că am reuşit măcar jumătate din ce am promis. Sunt fericit că văd atâţia oameni noi, oameni de calitate care vor să se implice. Doresc mult succes organizaţiei de femei!”
Cătălin Teodorescu – prim-vicepreledinte PDL Argeş: „Concluzia de astăzi, din ceea ce se vede în sală, este că după 20 de ani, femeile puternice din judeţ au hotărât să se implice în politică. Sunt convins că cu astfel de reprezentante vom face o treabă excelentă în judeţ.
Florin Frătică – secretar general PDL Argeş: „Felicitări Organizaţiei de Femei PDL Argeş! Sunt extrem de bucuros să văd o prezenţă aşa de mare. Acest lucru dovedeşte că organizaţia femeilor este una puternică, hotărâtă şi bine organizată. Împreună suntem mai puternici şi împreună vom câştiga!”
Cristina Diculescu - slogan - Liderii sunt cei care au confirmat în trecut, ţin pasul cu prezentul şi îşi respectă promisiunile faţă de viitor: „A venit momentul implicării fiecărei femei puternice. Cred cu tărie că toate femeile de bună credinţă trebuie să-şi exprime ideile. Învingem orice fel de prejudecăţi şi formăm cea mai puternică echipă de femei din judeţ”.
Oimpia Doru – slogan- Valoarea face diferenţa, valoarea creează dependenţă: „Cea mai bună metodă de a evolua este aceea de a te înconjura de oameni mai deştepţi ca trine. A sosit momentul schimbării prin implicare!”
Cristina Popa – slogan – Miracolele se întâmplă atunci când munceşti din greu pentru ele: „Înţeleg şi sunt conştientă că o puternică relansare a Partidului Democrat Liberal în Argeş reprezintă multă muncă. Am resursele necesare pentru a face faţă unei noi provocări”.
Alături de noua echipă a femeilor PDL, în sală au mai fost prezente câteva femei la fel de puternice ale judeţului, dintre care menţionăm: Florina Grigore - ING sucursala Prundu, Adriana Zamfir - Metabet, Elena Pănescu - Alcadibo

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea