Comentariile politicienilor, pe Facebook, după votul de duminica trecută

# Gigi Dinescu – PNȚCD: ”Suntem un popor de curve!” # Ion Georgescu - Don’t cry for me, Argentina! # Cătălin Rădulescu: ”…Și vreau să mă felicit pe mine…”

Alegerile de la sfârșitul săptămânii trecute au generat, cum era și normal, ample comentarii în mediul on-line. Mediu care se dezvoltă exponențial, mai ales că președintele în funcție al țării a ajuns unde este și datorită acestuia. Nici politicienii din Argeș nu se lasă mai prejos. Și-au făcut campanie pe facebook și, după terminarea acesteia, comentează tot aici. Unii de bine, alții de rău, după rezultat și după rezultate...

Dinescu Gheorghe: ”Suntem un popor de curve!”

Bă,știți ceva?
Suntem un popor de c....e
Ne merităm soarta.
.............
O analiză simplă, în Pitești au fost trecuți în lista permanentă cu drept de vot,138.233, prezența la vot a fost de ccr 34%, adică  în jur de 51.222, voturi nule parcă vreo 3.000, deci primăria a fost câștigată cu 11.997 de voturi. Adică un procent de 8,5-9 %. Stimați piteșteni, vă felicit.
………………
De ce credeți că Dumnezeu l-a pus pe Moise să își conducă poporul 40 de ani prin deșert?
Noi mai avem 14 ani .
Pânî nu va dispărea generația de comuniști, nu vom avea o țară a noastră.
Părerea mea.

Ion Georgescu - Don't cry for me, Argentina!... Argentina nu a bătut niciodată Brazilia!

S-a vorbit în această zi că pe străzile Mioveniului, la radioul local a răsunat în difuzoare o anumită melodie, dedicație specială din partea mea pentru o fosta colegă de partid, cea care a reprezentat candidatul la primărie din partea PAM. Melodia, așa cum deja știți, este una sugestivă - ,,Don't cry for me, Argentina”. Una care vine să contrabalanseze hit-ul electoral de mare succes: ,,Mioveni, numele tău e Argentina”.
Același lucru m-au întrebat și ziariștii. Trecând peste ce se poate interpreta sau citi ptintre rânduri, răspunsul meu este acesta:,,Doamnă Culcuș, trebuia să vă inspirați din lumea fotbalului, Argentina nu a bătut niciodată Brazilia!”
Nu sunt un misogin, dovada este faptul că trei dintre membrii echipei mele de consilieri locali sunt doamne, iar majoritatea funcțiilor de conducere din Primăria Mioveni sunt ocupate de femei. Poate că pun prea mult sufet și mă implic uneori total în ceea ce fac. Poate că sunt uneori puțin orgolios, dar înainte de a fi lider politic, factor de decizie în administrație sau primar, înainte de toate sunt om.
Concluziile vă las pe dumneavoastră să le trageți.
O seară bună vă doresc!

Cătălin Rădulescu: ”Și vreau să mă felicit pe mine...”

Alegerile au avut loc în Argeș . Fiecare dintre noi ne-am făcut treaba si am câștigat . PSD în Argeș a câștigat cum nu a câștigat niciodată. Am intrat în alegeri cu 65 de comune Psd din 102 și cu 4 orașe din 7 și acum avem 70 de comune Psd și 6 orașe din 7. Il felicit în primul rând pe Cristian Gentea care s-a mobilizat exemplar si a reusit sa câștige Piteștiul când nimeni nu credea că va pierde Tudor Pendiuc, nici măcar eu nu credeam, însă iată că spiritul lui de bun organizator a fost mai presus decât notorietatea lui Tudor Pendiuc . Deci îl felicit public . Apoi îl felicit pe Mircea Drăghici pentru câștigarea orașului Curtea de Argeș, când iarăși nimeni nu credea, pe Gheorghe Marin pentru câștigarea orașului Câmpulung , iarăși cu șanse mici. Ii felicit pe Ion Mânzână, Dan Manu pt campanie și pe Serban Valeca pentru câștigarea atâtor comune din judet. Și vreau să mă felicit pe mine pentru că am crezut singur în cei doi candidați de la Ștefănești și Bradu și cu care am câștigat când nimeni nu credea. Iată că echipa Psd s-a autodepășit fiecare câștigând acolo unde s-a implicat. Argeșul a dovedit încă o dată că e în primele 10 județe Psd din țară. Acum va trebui ca ceea ce s-a promis în campanie să se facă, pentru că aceste rezultate ne obligă în fața oamenilor.
Dep. Cătălin Marian Rădulescu

George Rizescu: ”A câștigat în Comuna Brătienilor, o strălucită personalitate a PSD-ului…”

Nu mai înțeleg nimic! După cum se prezintă la față copreședinții PNL-ului, am impresia că doar noi, noi, ăștia de pe marginea politicii vedem „roșu” la București... Și doamna Gorghiu și domnul Blaga văd , probabil, o altă culoare... Vă mai dau o veste bună, dragi peneliști! Ați pierdut și Primăria de la Ștefănești-Argeș... Acolo există Domeniul Brătienilor, Mormintele Brătienilor, și tot acolo, așa, pentru curioși, s-a născut și domiciliază distinsul Președintele al PNL- Filiala Argeș! Înțelegeți dezinteresul despre care vă vorbesc, și în care vă zbateți? A câștigat în Comuna Brătienilor, o strălucită personalitate a PSD-ului, după câte am înțeles... Altfel spus, președintele liberalilor argeșeni aplicând o „magistrală” strategie politică, a pierdut alegerile chiar în comuna domniei sale... E trist, trist rău de tot...

Ion Dumitru (Ducele de Albota): ”…voi, cei câțiva, mărunți ati fost, mărunți muriți”

Vă  mulțumesc tuturor, celor care nu m-au votat mult noroc, puteați să o faceți fără să  bravați, ați fost șmecheri? Asta credeți voi! Mi-ați deschis o fereastră prin care am văzut că degeaba m-am trezit la trei dimineața sa deszăpezesc, eu rămân un domn, voi, cei câțiva, mărunți ati fost, mărunți muriți. Albotenii și Cerbenii v-au ridiculizat.
PS mă refer la cei care în ziua votării ați pierdut timpul pe la secțiile de votare!

Primarul din Săpata, Laurențiu Micu, l-a umplut de respect pe fostul primar, colonelul (r) Constantin Stanciu

Micu Laurențiu: ”Mulțumesc tuturor cetățenilor care au avut încredere în mine și în echipa noastră. Vă promit că o să fiu în continuare primarul dumneavoastră, al celor ce m-au votat, dar și al celor ce nu m-au votat. Promit că nu vă voi dezamăgi și o să fac în continuare tot ce îmi stă în putință pentru interesul dumneavoastră și al comunei. Vă mulțumesc!
Așa să-mi ajute Dumnezeu!”

REZULTATE ALEGERI LOCALE COMUNA SĂPATA 2016 :
# Sectia-455- Dealu Bradului:
Micu Laurentiu = 96
Stanciu Constantin = 37
# Sectia-456. Popesti:
Micu Laurentiu = 406
Stanciu Constantin = 116
# Sectia-456- Banaresti:
Micu Laurentiu = 183
Stanciu Constantin = 42
# Sectia Martesti:
Micu Laurentiu = 150
Stanciu Constantin = 29
# Total voturi:
Micu Laurentiu = 835
Stanciu Constantin = 224

Micu Laurentiu = 8- Consilieri
Stanciu Constantin = 2 Consilieri
Guta Romica = 1 Consilier

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea