Ion Georgescu, vizibil emoționat la depunerea jurământului

# ,,Votul masiv pe care l-am obținut mă obligă să muncesc și mai mult”

Joi, 23 iunie, la Primăria Mioveni a avut loc ședința de constituire a noului Consiliu Local al orașului. La eveniment au fost invitați Dan Manu, președintele proaspăt ales al CJ Argeș, vicepreședintele său, Ion Mînzînă, Șerban Valeca - președintele PSD Argeș,  deputatul Simona Bucura Oprescu, consilieri județeni, foști consilieri locali, angajați ai primăriei și ai instituțiilor subordonate.
Aflându-se la al patrulea jurământ în calitate de primar, emoțiile nu i-au dat pace  lui Ion Georgescu, care era vizibil emoționat, dar în același timp și determinat în a nu dezamăgi locuitorii orașului Mioveni care i-au oferit încrederea aproape unanimă. Chiar dacă contracandidații săi au făcut, am putea spune, o campanie mizeră, Ion Georgescu s-a bucurat de un vot masiv din partea locuitorilor din Mioveni, dar și echipa sa de consilieri pentru că din totalul de 19 consilieri, câți are orașul Mioveni, 16 sunt de la PSD, rezultați din votul de pe 5 iunie.
”Vreau să felicit consilierii în funcție pentru rezultatul pe care l-au obținut. De asemenea, aș dori să mulțumesc și vechiului Consiliu Local pentru buna colaborare pe care am avut-o în mandatul trecut. Mulțumesc tuturor locuitorilor care m-au votat și susținut. Vreau să mulțumesc celor care întotdeauna au fost alături de mine. Votul masiv pe care l-am primit mă obligă să muncesc și mai mult. Vreau să vă asigur că vom face echipă împreună și sper să am o bună colaborare cu toți consilierii”, a precizat primarul Ion Georgescu, după depunerea jurământului.
Viceprimarul Aurel Costache și (o)poziția Argentinei Culcuș
După depunerea jurământului, atât a primarului, dar și a consilierilor locali, a urmat următorul punct de pe ordinea de zi ce privea alegerea viceprimarului. Pentru această funcție a venit doar o singură propunere din partea Partidului Social Democrat, în persoana lui Aurel Costache, cel care a mai ocupat această funcție. În schimb, celelalte partide din Consiliul Local, PNL și PAM, nu au venit cu nicio propunere. Însă partea cea mai interesantă a fost în timpul votului, când prin sală se auzeau tot felul de pronosticuri, demne de cele mai prestigioase case de pariuri. Deși victoria era clară pentru Aurel Costache, cei prezenți erau curioși de numărul voturilor pe care o să-l obțină. Cei mai mulți ziceu că o să obțină 16 voturi ,,pentru” și trei ,,împotrivă”. Mai erau voci care spuneau că va obține 17 voturi ,,pentru” și 2 ,,împotrivă”. Cu toate acestea, se pare că cei care mergeau pe scor corect puteau pierde pariul pentru că votul opoziției a fost unul diferențiat. Aurel Costache a fost ales viceprimar cu 16 voturi ,,pentru”, 2 voturi ,,împotrivă” și 1 vot nul.
Așadar, foarte mulți dintre cei prezenți mergeau pe mână moartă fără să se gândească și la această posibilitate.
Lucian Gherguș

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea