Papa Francisc a circulat, zilele trecute, cu o Dacia Logan

# În timp ce IPS Daniel, patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, preferă Mercedesul...

Cine spune că Loganul nu-i mașină pentru oficialități se înșeală. Papa Francisc a folosit-o în timpul vizitei sale apostolice în Armenia ca mașină oficială. Da, o Dacia Logan a fost folosită de Papa Francisc în timpul călătoriei apostolice, a 14-a la număr, ce s-a desfășurat între 24 și 26 iunie în Armenia.

Pontiful a sosit, vineri, 24 iunie, la Erevan, la ora locală 13, scrie Radio Vatican. După ceremonia oficială de bun venit de la aeroportul internațional, Papa Francisc a fost preluat cu o Dacia Logan și a făcut o vizită de rugăciune la catedrala armeană apostolică din Etchmiadzin. La ora locală 18.00, Suveranul Pontif a mers la Palatul Președinției, tot cu Loganul, pentru o vizită de curtoazie la președintele țării, Serzh Sargsyan, după care a adresat un discurs autorităților, societății civile și Corpului Diplomatic. În toate cele trei zile ale vizitei, Papa a folosit Dacia Logan pentru deplasările sale, conform stiripesurse.ro.
Probabil că înaltul nostru prelat s-a conformat refrenului din controversatul șlagăr ”Dumnezeu preferă lemnul…” Și cum numai la Mercedes se folosește un asemenea material la dotările interioare… ce te faci, însă, cu spațiile mici? Că doar în Mercedes e loc cât pentru o catedrală…

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea