Proprietățile magnatului Ivănescu, scoase de vânzare de fisc și executori

# Stație de betoane, stație de sortare, terenuri la Izvoru – de vânzare la licitație deschisă

Au trecut vremurile când Jeep-urile magnatului Ivănescu ajungeau, ușor, să parcheze lângă scările de intrare în Consiliul Județean Argeș. Odată, firmele lui Ivănescu se băteau pentru a-și adjudeca crema lucrărilor mari de infrastructură. Licitațiile postate însă pe portalul electronic au dus la apariția altor vedete ale asfaltului, firmele lui Nicolae Ivănescu intrând nu numai într-un con de umbră, ci și în insolvență sau faliment.

Neo Construct Industrial - pe mâna Fiscului. DB Construct AG - pe mâna executorului judecătoresc

Cele două sereleuri menționate, conduse din umbră de ”Nenea” Ivănescu, sunt manageriate de două femei. De la Neo Construct Industrial, Fiscul a scos la vânzare bunuri de peste 8,8 miliarde lei vechi, cele mai valoroase fiind o stație de betoane și o stație de sortare agregate minerale. Greu de crezut că se vor vinde la prețul de evaluare, potențialii cumpărători fiind constructorii, care, aproape toți, lucrează cu ”sculele” lor. La probabila reticență față de preț se va adăuga, cu siguranță, reticența față de persoana executată, ”Nenea” fiind o persoană de la care cu greu poți vedea ceva. Licitația este programată pentru data de 7 iulie a.c. la sediul Finanțelor Argeș.
DB Proiect AG a încăput pe mâna executorului Ioan Vârgă, care a emis publicație de vânzare pentru o serie de terenuri și clădiri din comuna Izvoru. Vânzarea se face la cererea creditorului Axxa Travel Concept SRL, care are de recuperat de la firma lui Ivănescu 119.000 lei noi. Pentru licitația organizată în data de 22 iulie, prețul imobilelor oferite spre vânzare este de 89.417 lei fără TVA, preț redus cu 25% față de cel de evaluare. L.S.

Click AICI pentru a vizualiza anunțurile de vânzare a proprietăților lui Ivănescu

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea