Bilanț fabulos al PSD Argeș după alegerile locale

# Președintele Consiliului Județean, un vicepreședinte al C.J., 20 de consilieri județeni, 75 de primari, 73 de viceprimari și 688 de consilieri locali

Deși părea, la un moment dat, destructurată de instituțiile statului, organizația PSD Argeș a devenit și mai puternică, reușind să atingă, la aceste ultime alegeri, un scor istoric care a clasat-o pe locul 8 la nivel național al organizațiilor județene PSD.
Săptămâna trecută, secretarul executiv al PSD Argeș, Ion Georgescu,  a prezentat bilanțul alegerilor locale, cu mențiunea că în 7 localități, încă nu se constituiseră  consiliile locale.
”După cum bine știți, avem președintele Consiliului Județean, avem un vicepreședinte, avem 20 de mandate de consilieri județeni PSD, avem 75 de primari PSD, avem 73 de viceprimari PSD confirmați, cu mențiunea că în 7 localități încă nu s-au constituit consiliile locale și mai avem 688 de consilieri locali.  Eu le mulțumesc colegilor mei pentru toate eforturile depuse pentru a obține acest rezultat meritoriu.  Totodată le mulțumesc și argeșenilor pentru votul lor și sunt sigur că nu-i vom dezamăgi în perioada următoare. Organizația PSD Argeș a confirmat că are oameni capabili să conducă o campanie electorală. Suntem o organizație cu 18 mii de membri. Conducerea centrală, prin rezultatele pe care le-am obținut la alegerile locale și prin cele pe care le vom obține la alegerile din toamnă, își va onora promisiunile, acelea ca Argeșul să aibă înalți demnitari în conducerea guvernamentală”, a declarat Ion Georgescu, secretarul executiv al PSD Argeș. L.G.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea