Iani Popa: ”Dacă nu scoatem, în toamnă, patru parlamentari, demisionez!”

# Președintele PNL Argeș îi dă, în sfârșit, speranțe lui Miuțescu # Bica și Popa, primii pe listele de partid la Parlament, Cine mai poftește?...

După aproape o lună de la alegerile locale, timp în care a adoptat o demnă poziție a struțului, copreședintele PNL Argeș, Iani Popa, a venit, elegant la vorbă și la port, să comenteze rezultatul obținut de organizația pe care o conduce: „Sunt foarte nemulţumit de rezultatele alegerilor locale din 5 iunie. Ştiu unde am greşit eu, ştiu unde au greşit alţii. Rezultatul la nivelul judeţului nu a fost foarte slab, însă la nivelul municipiului Piteşti, da. În ceea ce priveşte organizaţiile din judeţ, sunt oameni care nu au putut să facă mai mult, oameni care nu au vrut să facă mai mult, dar şi oameni care au ţinut cu adversarul. Aceştia din urmă vor fi sancţionaţi. Clar nu se vor mai regăsi în structurile de conducere ale partidului. Cei care au muncit, se vor regăsi în continuare în conducerea partidului, inclusiv Sofianu.“, a punctat Iani Popa. Acesta a mai adăugat că, faţă de municipiul Piteşti, rezultatele din judeţ nu au fost chiar atât de slabe, obţinându-se 24 de posturi de primar, 18 de viceprimar şi în jur de 200 de consilieri locali. Nicio vorbă însă de pierderea celor trei orașe considerate, în mod tradițional, liberale: Câmpulung, Curtea de Argeș, Ștefănești.
După multă vorbă, mai să adoarmă audiența, Iani Popa a reușit să facă jurnaliștii să tresară: “Mi-am asumat pentru alegerile parlamentare un număr de parlamentari. Dacă nu vom scoate patru parlamentari, îmi voi înainta demisia!”, a spus Popa. Vestea nu a cutremurat pe nimeni, mai ales că, probabil, Popa ar fi fost schimbat de la centru, în toamnă, pentru rezultate slabe. Singurul cutremurat a fost Adrian Miuțescu, ce se încălzește pe margine, ca rezervă de lux pentru funcția ocupată, în prezent, de Iani Popa.

Bica și Popa, primii pe listele de partid la Parlament, Cine mai poftește?...

Ținând cont că în toamnă se merge, la parlamentare, pe liste de partid, atât Dănuț Bica cât și Iani Popa s-au declarat apți pentru a se lupta cu dușmanii tocmai de pe primele locuri ale listei, cele eligibile. Cine mai vrea, cine mai poftește? Ar mai fi cam un loc sigur și unul incert. Poate Miuțescu, fost deputat. Poate Olimpia Doru, activistă cu rezultate bune în partid. Poate… poate s-au terminat locurile! S.V.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea