Copreședintele PNL Argeș vorbește de mort în casa spânzuratului. După ce PDL a închis, în județ, patru spitale

# Dan Bica: ”Ne preocupă sistemul de sănătate…”

Prezent, alături de Iani Popa, la conferința de presă a PNL, Dan Bica a spus cam ce știe domnia sa mai bine să spună: nimic. De fapt, mai rău, a marșat, ca și alți colegi proveniți din PDL, pe tema destul de dureroasă a sistemului de sănătate al județului, unul destul de precar.
Dan Bica: ”Acest consiliu (C.J. Argeș, n.r.) moşteneşte multe neîmpliniri şi câteva eşecuri. Cel mai elocvent exemplu este sistemul sanitar, care trebuie să fie şi va fi prioritatea noastră în următorii 4 ani de mandat.”

Desigur, politicienii îi consideră, pe cei cărora le vorbesc, amnezici. Cu doar câțiva ani în urmă, pe vremea guvernării PDL, partid al cărui exponent superior era Dan Bica, dintr-o asemenea preocupare asupra sistemului de sănătate, s-au închis, doar în Argeș, patru spitale. Acum, mai ales vechii pedeliști se arată major preocupați de starea sistemului de sănătate.
Copreședintele PNL Argeș s-a arătat preocupat și de alte teme majore și la modă: ”De asemenea, staţiunea de la Molivişu reprezintă o altă problemă. Sper să aflăm care este situaţia reală a acestui proiect, să îl fina-lizăm. Este necesar pentru economia judeţului, reprezintă un sector generos din punct de vedere al turismului. Trebuie să facem ceva concret, nu câteva vizite la faţa locului. Am înţeles că şi la Regia de Drumuri sunt câteva probleme. Toate aceste lucruri trebuie rezolvate. Deocamdată, trebuie să luăm în considerare prezumţia de bună colaborare între formaţiunile politice care fac parte din Consiliul Judeţean. Sper să avem o relaţie cât mai bună cu cei care sunt în fruntea Consiliului Judeţean Argeş”, a mai spus acesta. Fără să pomenească nimic despre faptul că a votat cu propria mână aruncarea de bani din contul CJ către dezastrul de la Molivișu, că a votat, de asemenea, achiziționarea, în urmă cu trei ani, a nevăzutei stații de asfalt a Regiei de Drumuri. Nu, Dar domnul Bica speră într-o bună colaborare…
După ce partidul a reușit, din nou, să înfrângă, Dan Bica se jură că nu va dormi toată vara: ”Nu ne luăm concediu în vara asta. Nu la partid. Doar vacanțe scurte, pe rând. Trebuie să ne organizăm bine pentru alegerile din toamnă, care sunt esențiale…” Așadar, peneliștii care sperau să vadă marea dintr-un autocar albastru și vopsit în culorile partidului, să își ia adio. Și să plece tot cu mașina proprie…
S.V.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea